Ranocchia Pazartesi Geliyor İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
ranocchia.jpg

Galatasaray stoper arayışlarında sona yaklaştı...

Haberin Devami GSC Portal'da

Alınan son duyumlar o yönde. La Gazzetta Dello Sport falan da aynısını yazdı. Hadi inşallah..

dany gittiğine göre kesin bir stoper ile anlaştık. rano dur herhalde. umarım takıma iyi katkı yapar

yarim sene icin 2 milyon fazla

Çok tanımıyorum ama 6 aylık 2 milyon çok fazla para gibi geldi bana.

Umarım faydalı olur.

Para fazla sorun olmamali. Chedjou ve Dany'e toplamda neredeyse 10M verdik.. Tas gibi stoper aldik!

Artik duran toptan gol atan stoper görmek istiyorum. Kornerlerin löp diye altipas'in önüne düşüp Rancho kafayi çaksin istiyorum.

Artik duran toptan gol atan stoper görmek istiyorum. Kornerlerin löp diye altipas'in önüne düşüp Rancho kafayi çaksin istiyorum.

Valla al benden de okadar. Top oynamadan kazanmayi özlemisim, söyle duran toptan iki tane, bir tane de karambolden atip 3-0 falan kazansak acayip sevinecegim.

Millet 90 dakika hicbirsey oynamiyor. Gidiyor bi duran topla 0-1 kazanip geliyor..

Bu arkadaşı 1 dk bile sahada izlemedim , hatta adını bile son birkaç haftadır bizimle ilgili olduğundan dolayı duydum ama bizim forumun bu kadar istekli olması beni korkutuyor umarım sıkıntı çıkmaz :sad007:

6 aylığına 2 milyon.Yuh be arkadaş üstüne 2 daha koyar gider vidici alır gelirim ne bu böyle

fena bi stoper degil yasida genc ama daha iyisini beklerdim acikcasi chelsea maclari varken

La gene mi başladı uçak geliyor gidiyor muhabbetleri....

6 ay bile değil şurada zaten 4 aydan az kaldı ligin bitimine. Herif bizi yolunacak kaz olarak görüyor demek ki. Hani yönetime de kızamıyorum, Mancini bunu alın diyor, ara transferde de böyle abuk subuk rakamlar vermek zorunda kalıyorsun. Oyuncunun tavrı çok rezil.

antep gibi beleş kayıplarımıza engel olabilecekse az bile.

TFF nin kazanılan her maçın ödülü 1 mn TL.. yanlışım yoksa

Paraları paraları saç saç saç saç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt