Ranocchia Pazartesi Geliyor İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılan ortaların rezilliği devam ederse ne Ranochia ne başkası çare olmaz ,,

bizim sorunumuz vuramamak değil !

6 ay bile değil şurada zaten 4 aydan az kaldı ligin bitimine. Herif bizi yolunacak kaz olarak görüyor demek ki. Hani yönetime de kızamıyorum, Mancini bunu alın diyor, ara transferde de böyle abuk subuk rakamlar vermek zorunda kalıyorsun. Oyuncunun tavrı çok rezil.

ligi zaman mef'umu ile değerlendirmek doğru olmaz sanırım.

Ortada oynanacak 20-25 arası maç daha var.zamanı dahada kısaltırsan 2 -3 güne bir maç düşer, kilit yabancılarımızın nando, şino melo dışında ya yaş problemi yada uyum problemi var genelde..

rotasyonda da olsa gereksiz kayıpları telafi etmeye % 50 katkısı olsa parasını en azından amorti eder.

diye düşünüyorum ben.

6 ay için 2m vereceklerse hiç gelmesin buradaki çoğu kişi hayal kırıklığına uğrayacak bence.

Ucaktan Astori ciksa bari..

italy milli takim stoperini mi begenmion

evet onun italya milli takımının stoperi olması benim için birşey ifade etmiyor. basında çıkan haberlere göre elemanın ilk tercihi biz değiliz satın alma opsiyonu yok 6 ay tatile gelecek benim fazla bir beklentim yok arkadaştan senin varsa saygı duyarım.

Fazla hayalci bir yaklaşım belki ama benim aklım hala Doria'da.

2-3 yıl önce ilk defa adını duyup izlediğimde iyi yetenek var, büyük takımlar kapar bunu demiştim.Pique gibi bişey olur 2 yıla diye düşünüyordum.Sonra takip edemedim ama nasıl oralardan interde yedekliğe kadar düştü,ilginç.Biraz yavaş kalsada ikili mücadelelerde geçmek çok zor.Hava toplarını gözü kapalı alıyor.3'lü stoper sistemiyle oynacaksak Semih,Ranochia,Koray güzel bi üçlü olabilirler.

Korkarım ki, bu yakışıklıyı alıp üçlüye devam edersek ve de zat-ı muhteremi üçlünün sağına koyarsak sağ savunma otobona döner, tır bile rahat yol alır.

Korkarım ki, bu yakışıklıyı alıp üçlüye devam edersek ve de zat-ı muhteremi üçlünün sağına koyarsak sağ savunma otobona döner, tır bile rahat yol alır.

Ranocchia demek üclü defans demektir.

Inter de hep o sistem de görev aldi.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt