Ranocchia Pazartesi Geliyor İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satin alma opsiyonu vardir sozlesmede bence yoksa acik pazarlik bizim icin iyi olmaz burada anlatilan kadar iyiyse ve chelsea maclarinsa ve insallah sonrasinda cl de iyi oynarsa hic sansimiz olmaz kadtoya katabilmek adima.

Valla al benden de okadar. Top oynamadan kazanmayi özlemisim, söyle duran toptan iki tane, bir tane de karambolden atip 3-0 falan kazansak acayip sevinecegim.

Millet 90 dakika hicbirsey oynamiyor. Gidiyor bi duran topla 0-1 kazanip geliyor..

Sanki biz oynuyoruz iki yıldı oynadığımız bi şey yok.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlısı olsun çok adam aldık kafa almıyor artık kim geli kim gitti

stoper konusunda sezon sonu beklenmeli cl'de 2 en fazla 4 maç yaparız ligde zaten defansif açıdan çok sorunumuz yok. ranocchia yanlış tercih olur.

İsim üstünde elimizde iyi golcüler var ancak performans düşük.

Gerçekten de dediğiniz gibi forvetlerde performans düşüklüğü var.

Aldığımız yabancı forvet ilk 11i zorlar mı bilmiyorum.Ama forvet ihtiyacımız var ,U.Bulut la ,yorulmuş Drogba ile malesef olmuyor.Elimiz de bir tek Burak var ondan da kimse memnun değil

Ayağı ne kadar iyi onu bilmiyorum izlediğim her video adamın kafa golleri..

Gol ekstradır maksat defansta şef gibi takılabilir mi?

İzleyen yakından tanıyan yazsın abi..

Artik duran toptan gol atan stoper görmek istiyorum. Kornerlerin löp diye altipas'in önüne düşüp Rancho kafayi çaksin istiyorum.

çakar kardeşim 1.95 boyu var hava topunda cok iyi adam

chedjou bile 1 gol atıp 2 direk yaptı bu kadar kötü korner kullanmamıza rağmen

mertasacker cok ağır ama pozisyon bilgisi, hava topu,teke tekte kolay geçilemediği için arsenalda parladı

ronachia mertasackerden daha iyi bi stoper

herkez çok övüryor ama videolarda görülen son derece ağır bir adam oldugu . Umarım iyi çıkar biz utanırız. özellikle yan toplarda kornerlerde pozisyon verme huyumuzdan kurtulursak iyi.

Walla sola hakan balta sağa salih göbek ched-roccia ikilisi olsun. 2 side hava toplarında iyi ched biraz daha atletik birbirlerinin açığını iyi kapatırlar. iyi bir ikili olurlar.

kimse kusura bakmasın Semih-rano veya semih-ched semih-terry semih-pepe semih-pique kralı gelse yemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt