Rap - Hip Hop

önceleri yazdın diye dedim zaten o dediğin kitle 2007 2008 den önce falan adamını adını bile bilmez belki ama sonra herif tuhaflaşmaya başladı cemaatçiydi şimdi ateist olmuş galiba :D

listene 1 göz at ahbab şimdi o zaman :D
medcezir, panaromaharem, holokost, rapstar, ceza sahası, fatalryhme, kalbim reosta, savaş çocukları, buz dağları, rudeboy bad boy, ben ağlamazken, komedyenler iş başında, tek 1 ihtimal var, sokak sanatı vs. herif adamın prodüktörlüğünü ve alt yapı çalışmalarını yapmış zamanında
1 şarkı var Ceza'dan şuan listemde Suspus :asd:

La Ceza'ya çok severim her parçasını dinlerim diye bir şey mi dedim :D Birde Maraz reyiz dizide şov yaptığı zaman fark var çalarda o sayılıyor mu :D
cezayı severim rap konusunda deyip tek şarkısını dinleyen adamsın ne bilem sayılıyor mu sana cevabı mustafa kurbanoğlu versin ;D

cezayı severim rap konusunda deyip tek şarkısını dinleyen adamsın ne bilem sayılıyor mu sana cevabı mustafa kurbanoğlu versin ;D

:asd:

Ya ben cümleleri yazarken biraz eksik yazmışım ahbabım, sen de ayrıntılara takılmışın :D Liste diyince Ceza listesi değil ya :D

Bak kalbim temizmiş gene Sago imzası yok :D

:asd:

Ya ben cümleleri yazarken biraz eksik yazmışım ahbabım, sen de ayrıntılara takılmışın :D Liste diyince Ceza listesi değil ya :D

Bak kalbim temizmiş gene Sago imzası yok :D
kila hakanın bu işi bırakması konusunda mutabakata varıp buraya terkedelim

Arkadaslar rap sagopa kajmerin 2010 albümünden sonra bitmedi mi?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Biraz öyle oldu :D Baya bölünme var

He vallah öyle oldu sanki

Yalan yok kulaga hos gelenleri dinliyorum,ezhel’den dinledigim de oluyor norm ender’den de

Hatta norm ender’in en son cikardigi mekanin sahibi parcasi bayagi hosuma gitti,ama bu demek degil ki bi daha ezhel veya bir baskasini dinlemeyecegim

ben de öyle yapıyorum ama genel olarak herifler şarkıda birbirine kayıyor dinleyicilerde şarkının altındaki yorum bölümlerinde ;D

Ama guzel oluyor

Renktas ben mesela rahmetli dedemden dolayi halk ozanlarinin atismalari olurdu ya onlari dinlerdim cocuklugumda,rapcilerin birbirine kaymasi da gunumuzun modern atismalari sanki

Muzik ruhun gidasidir yeterki kulaga hos gelsin herseyi dinlerim

Ama guzel oluyor

Renktas ben mesela rahmetli dedemden dolayi halk ozanlarinin atismalari olurdu ya onlari dinlerdim cocuklugumda,rapcilerin birbirine kaymasi da gunumuzun modern atismalari sanki

Muzik ruhun gidasidir yeterli kulaga hos gelsin herseyi dinlerim
aynen mesela şimdi bu guluk guluk tan iyi malzeme çıkar diğer heriflere iyi hamleler görürüz gibi :)

He vallah öyle oldu sanki

Yalan yok kulaga hos gelenleri dinliyorum,ezhel’den dinledigim de oluyor norm ender’den de

Hatta norm ender’in en son cikardigi mekanin sahibi parcasi bayagi hosuma gitti,ama bu demek degil ki bi daha ezhel veya bir baskasini dinlemeyecegim
Ben de aynı kafadayım kulağa hoş gelmesi önemli ama bazen bazı sebeplerde önüne geçebiliyor :D

Ama atışma işi iyi oldu. Kalite yükselir :D

Ceza bu mallarla birlikte şarkı çıkararak kendi topuğuna sıktı.hiç yakışmadı.sırf bi tarafını yalıyorlar diye bunlara destek çıkarsan olacağı bu b.ktan şarkı olur işte ceza

Bu şarkıdan sonra dogunun ve batinin hükümdarı younes ozyavuz bey diyebilir miyiz?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Geri
Üst Alt