Rashica & Icardi İkilisi

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Takımdaki farklılığın sebebi bu ikili.

Icardi büyük yanılttı beni. Bugün 5-0dan sonra bile ön alanda pres yapiyordu kral.

Bu ikiliye ara sıra Mertens katılıyor bunun surekli olmamasinin sebebi kendisini yanlis kullaniyor olmamiz.

Bu ikiliyi kenara cekersek takım yine eski kısır görüntüsüne geri döner muht

Zor alırız özellikle icardiyi. O yüzden keyifle izleyelim.

Icardi ve Rashica mutlu olurlarsa alırız Onyekuru örneği var eğer bu kulübe karşı bağları güçlü olursa devam edeceklerdir. Ayrıca PSG öyle çok ekstrem bir kulüp değil Icardi'nin seneye maaşından kurtulma şartıyla bile anlaşmayı kabul edebilirler. Rashica işi oluru da epey yüksek Norwich çok kötü gidiyor muhtemelen EPL'ye çıkamazlar tapusuyla beraber alırız. Kulüplerin şartları kadar oyuncuların mutluluğu da esastır orta yol bulunur.

Rashica'nın 11'e monte edilmesi sezonun kırılması olabilir gerçekten. Haftalarca Yunus'un sola çekip yanına pas vermesi ya da daga taşa vurması ile heba ettiği sayısız pozisyonu izledik. Oyun merkeze yığıldı, kanatları kullanamadık. Böylece takım gol atmakta çok zorlandı. Rashica ise diğer kanatlarımızdan hem oyun stili bakımından farklı, hem de daha geniş repertuara sahip. İçeri giriyor, çizgiye iniyor, şutu var, yeri geliyor tekte oynuyor, yeri geliyor top tutuyor, orta açıyor, bekini kovalıyor, topu ileri taşıyor. Gösterişsiz ama nitelikli kanat adamı Visca gibi. Transferin son gününden bir gün önce eğer kanat transferi yapılmazsa bütün sezon çöpe atılacak yunus ve kerem ile sezon bitmez demiştim son gün tek kurşunla 12den vurmuşuz cidden. İlaç gibi geldi.

Kerem'i, Yunus'u, Boey'i sat, MM'den 6 civarı para gelecek.

Rachica'yi al, Onyekuru'yu al. İcardi konusu muamma yanlız. Kendi kalmak isterse kimse engel olamaz. Gitmek isterse de keza. Keşke olsa da bir yıl daha kiralayabilsek.

Övmüş bile geçmiş olsun...

Herkülade ikili , Boey özellikle çok beğeniyorum bu sene aşırı temaslı oynuyor seviyorum temaslı oyuncuları.

Vallaha bu ikisinin 11 e monte olması sadece bölge bazında değil, komple oyunu bile etkiledi. Artık ezber 11 mız olmusmus durumda. Sakatlık ve ceza dışında bu 11 le insalah daha güzel maclar seyrederiz.

eksik olan kaliteyi fazlasıyla veren ikili.

keşke ikisinin de bonservisini alabilsek

Rashica sayesinde boey dahada cosuyor

Ewt, hala takımdaki farklılığın sebebi bu ikili.

sergio-mertens iskeleti de eski performansına dönmeli

—————————Muslera————————

——————Nelsson——Abdülkerim————

Boey/Dubois———————Angelino/Kazım

———-Torreira/Midstjo——Demirbay/Sergio

———————-Zaha/Mertens——————

Zaniolo/Morutan——————Kerem/Rashica

——————Icardi/Bakambu/Bay

15 yabancı oluyor Raşit gelirse Morutan yolcu o zaman, Midstjo giderse 1 Türk ortasaha daha gerekir 4 OS ile sezon geçmez ya da Dubois gönderilip Mert alınacak.

Geri
Üst Alt