Rasim Ozan: "Emre bir futbol teröristidir"

otomatik olarak ilgili dakikadan başlama özelliği çalışmıyor forumda sanırım

Son düzenleme:
Murhan sen Reis'in adını ağzına alma mümkünse. Daha geçen sallıyordum.

RASİM OZAN AHMET ÇAKAR ŞAMPİYONSUN GALATASARAY

Siyaset girdi baya bu programda. 1 saat 29.dakikada sinan engin deliriyor, rok meloyu yediniz diyor

çok eğlenceli olduğu için izliyorum her hafta pandanın bu hafta ağlak yüzü efsaneydi :D

Şimdi tekrarını izliyorum.

3 Temmuzdan önce veya sonra daha doğrusu 1998 den beri adam ve yanındakiler, kısacası tüm Fener camiası babasının çiftliği gibi Türk Futbolunun içine ettiler. Her türlü pisliği gördük.

Şike yapanı ; Şike yapanın korunmasını da...
Irkçılık yapanı; Irkçılık yapanın korunmasını da...Vs.vs.

Herşeyi onlarda gördük. Her şeyi onları korumaya çalışanlarda gördük.

Bunca zamandır yapmadıklarını bırakmadılar.

Ama şu programda hala onlara cevap verenler, karşılık verenler suçlanmaya çalışılıyor..
Fikret Orman'a tepki gösteriyorlar... Hatta Duygun Başkan'a laf sokmaya çalışıyorlar.

Biri de demiyor ki: " Ya beyler. Türk Futbolunu bu hale getiren kişi ve camialar belli. Siz hala onlara karşılık verenleri suçluyorsunuz"

Hatırlıyorum; Küçükken evimize komşular gelirdi. Yanlarında yaramaz ve şımarık çocukları... Kırar dökerler,onlar gittikten sonra dayağı yiyen ben olurdum.
Şu an böyle şeyler oluyor. Cidden inanılır gibi değil. Türk Futbolunun yaramaz ve şımarık çocuğu Fenerbahçe istediğini yapıyor ama dayağı yiyen başkası oluyor.

Sinan ile Ertem'in yalamalarına ekran başındakiler haricinde Ahmet Çakar ve ROK bile dayanamadı sonunda...

Bu arada Ertem Şener'in IQ düzeyi oldukça düşük. Kavramları hem ayırt edemiyor hem de karşılaştırma konusunda çok başarısız.

sezonun bölümüydü dün geceki bölüm

herkes izlemeli

Hincal suanda A haberde fena giydiriyo
Söylediklerinde yerden göğe kadar haklı. Bjk'yi resmen katletmiş hakem. Burada bu takımlara şike kardeşleri, yesinler birbirlerini diyenler Aziz Yıldırım'ın eski günlerine döndüğü gerçeğini göz ardı ederek en büyük ahmaklığı yapıyorlar.

Söylediklerinde yerden göğe kadar haklı. Bjk'yi resmen katletmiş hakem. Burada bu takımlara şike kardeşleri, yesinler birbirlerini diyenler Aziz Yıldırım'ın eski günlerine döndüğü gerçeğini göz ardı ederek en büyük ahmaklığı yapıyorlar.
Bjk nin boyle yenilmesi isimize gelir,iyi oldu aslinda.3 temmuz dan sinra fiko yagcilik yapiyodu iyi oldu bir nevi

Bjk nin boyle yenilmesi isimize gelir,iyi oldu aslinda.3 temmuz dan sinra fiko yagcilik yapiyodu iyi oldu bir nevi
Bjk'yi, hakemleri baskı altına alıp maçı göz göre göre katlederek yenebilen bir takımın anadolu takımlarıyla maç yaparken maçın hakemleri üzerinde kurabileceği baskıyı düşünebiliyor musun? Bu skandal galibiyet hafta içinde yapılan hakem odası basarım açıklamasının üstüne geliyor üstelik. Bir nevi iyi oldu dediğin şey Aziz Yıldırım'ın elini kolunu sallaya sallaya terör estirmeye devam ediyor olması. Olaya bu açıdan bakınca durum hiç ama hiç de iyi değil.

Bjk'yi, hakemleri baskı altına alıp maçı göz göre göre katlederek yenebilen bir takımın anadolu takımlarıyla maç yaparken maçın hakemleri üzerinde kurabileceği baskıyı düşünebiliyor musun? Bu skandal galibiyet hafta içinde yapılan hakem odası basarım açıklamasının üstüne geliyor üstelik. Bir nevi iyi oldu dediğin şey Aziz Yıldırım'ın elini kolunu sallaya sallaya terör estirmeye devam ediyor olması. Olaya bu açıdan bakınca durum hiç ama hiç de iyi değil.
Kardes haklisinda, Aziz bunu senelerdir yapiyor ve Bjk sike kardesliginden dolayi sesi cikmiyirdu fikonun.Azizin bu lafinin demesinin ertesi buyuk bir takimla oynanan mac sonucu boyle bir hakem faciasinin cikmasi iyi oldu,yoksa anadolu takimlarina karsi bunu sessiz sessiz yapiyodu bu olayla sagir sultanin duymasi saglandi.Artik 16 degil 17 takim hirsiz diyecek azizenin takimina

Ahmet Çakar ve ROK vs. Sinan, Ertem, Abdülkerim. Saflar belli..

Geri
Üst Alt