Rasim Ozan Kütahyalı

Cevap: Rasim Ozan Kütahyalı

adamın üslubu her yerde aynı, siyasi görüşünüz aynı olup rok fenerbahçeli olsaydı böyle bir konu açılmazdı, bence gereksiz

Mehmet Baransu konusunda aynı görüşte değilim. Kendisi Galatasaray'ın 2006 yılındaki Denizlispor maçı ile ilgili elinde belgeler olduğunu söyleyen, Galatasaray'ı şikenin içine çekmeye çalışan bir haindir.

Ama tabi ki ne belge gösterebildi ne de başka birşey. Tabi fb'lilere karşı dik duruyor, bu yönden iyi.

Varsa birsey bizede göstersin :=) O mektubu her yöne cekebilirsin, onu saymam.

Bu adam Fenerbahceli. Esi ve cocuklari fanatik Fenerbahceli olan, Esi hatta kongre üyesi olan birinin bence Galatasarayli veya Besiktasli olma sansi yok. Bence 100% Fenerli. Besiktasli ise zaten Fenerli, her Besiktasli gibi gizli bir Fenerbahcelidir. Örnekler, Aybaba, Sinan Engin, Faik Isik, Emin Özkürt ve ve ve

O Saydiklarin birden Para için kendilerini satan serefsizler..!!

adamın üslubu her yerde aynı, siyasi görüşünüz aynı olup rok fenerbahçeli olsaydı böyle bir konu açılmazdı, bence gereksiz

Tabi ki fb'li olsa, köpekliğini yapsa böyle bir konu açmazdım. Ama adam Selçuk Yula'sından tut, Bedri Baykam'ına kadar bütün holiganların ağzına s.çtı. Galatasaray düşmanlığı yapanların korkulu rüyası oldu.

Takdiri hak eden bir insan kesinlikle. Siyasi görüşü beni ilgilendirmiyor. Maksat Cimboma gol olmasın.

Yoksa bu adamda mi cemaat?

benim demek istediğim, bir adam dürüstse her konuda dürüsttür, görüşümüze uyan yerlerde dürüst olduğunu belirtip yüceltmek yersiz bence

Ben Rasim 2+2 eşittir 4 dese inanmam. Sürekli olarak gürültü yapıyor... Ama aşırı pervasız ve edepsiz olması nedeniyle fenerlilerin kayaya çarpması hoşuma gidiyor.

benim demek istediğim, bir adam dürüstse her konuda dürüsttür, görüşümüze uyan yerlerde dürüst olduğunu belirtip yüceltmek yersiz bence

Bu kadar Galatasaray düşmanının olduğu bir ortamda, bu adam bizi köpeklere karşı savunuyorsa, dürüstlük timsalidir benim için.

fblileri sinirlendirene karşı sempati duyarım.

afferin sana rok

Galatasaraylı olduğu için takdir ediyorsunuz dik duruşla bir alakası yok bunun kime dik durmuş ?

Arkadaslar bildigini söyleyen, okuyan ben Medyada saadece 5 kisi sayarim...

Hincal Uluç, Kemal Belgin, Ugur Meleke, Bilgin Gökberk ve Tugrul Yenidogan...

Dogru veya yanlis. Bu adamlR komsenin çikari adina yorum yapmaz...

Gerisini sil çöpe at. Hepsi Eyyamci, Menfaatci, Fanatik, çikarci, Reytingci ve Sowman...

Arkadaslar bildigini söyleyen, okuyan ben Medyada saadece 5 kisi sayarim...

Hincal Uluç, Kemal Belgin, Ugur Meleke, Bilgin Gökberk ve Tugrul Yenidogan...

Dogru veya yanlis. Bu adamlR komsenin çikari adina yorum yapmaz...

Gerisini sil çöpe at. Hepsi Eyyamci, Menfaatci, Fanatik, çikarci, Reytingci ve Sowman...

Tuğrul Yenidoğan katıksız bir Galatasaray Düşmanıdır. Sek.

Siyasi gorusu diyenler var,Hangi partili bu adam?

cok güzel konuşuyor adam bu şike sürecinde. fenerin kirli çamaşırlarının ortaya cıkarılması icin medyanın ROK gibi adamlara ihtiyacı var.

FB'li mahalle karılarının karşısına çıkarabileceğin türden bir adam .

Hayatımda gördüğüm en ağır liseli olan Ömer Çavuşesku'yu susturmuş , yerin dibine sokmuş bir adam .

Çavuşesku ilk defa birine laf yetiştiremedi ...

Tuğrul Yenidoğan katıksız bir Galatasaray Düşmanıdır. Sek.

Bence Hayir..!! Adam Fenerbahçe ile ugrasmakla Galatasaray'a zaman bulamiyor... Ki ben onu Feneri elestirdigi için degil, dobra dobra herkesin Aziz Yildirim yalakaligi yaptigi dönemlerde yapilan haksizliklari Programinda sundugu için...

Geri
Üst Alt