Rasim Ozan Kütahyalı

Cevap: Rasim Ozan Kütahyalı

Atatürk'ten hoşlanmayandan ben de hoşlanmam, sevmeyeni ben de sevmem, mesafeli durana ben de mesafeli dururum. Atam Galatasaray ve fenerbahçe'den tabi ki önce gelir.

Takmışlar adamın siyasi görüşüne. Size ne kardeşim siyasi görüşten? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Adam inançlıysa herhangi bir "x" cemaati seviyorsa suç mu?

İnsanlar bu şekilde değerlendirilmez. Siyasi görüşü sizinki gibi olsa elde tutarsınız.

Konu ne? Galatasaray ve Galatasaray düşmanlığı yapan ne idüğü belirsiz tonla adamı madara etmek. Hal böyleyken adama tavır takınıyorsanız sizde problem var. Yani adam gibi konuşmasını bilmeyen Özdenak ve türevi ekranlarda olduğunda daha mı iyi oluyor? Adam en azından şikecileri oturtuyor...

Takmışlar adamın siyasi görüşüne. Size ne kardeşim siyasi görüşten? Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Adam inançlıysa herhangi bir "x" cemaati seviyorsa suç mu?

İnsanlar bu şekilde değerlendirilmez. Siyasi görüşü sizinki gibi olsa elde tutarsınız.

Konu ne? Galatasaray ve Galatasaray düşmanlığı yapan ne idüğü belirsiz tonla adamı madara etmek. Hal böyleyken adama tavır takınıyorsanız sizde problem var. Yani adam gibi konuşmasını bilmeyen Özdenak ve türevi ekranlarda olduğunda daha mı iyi oluyor? Adam en azından şikecileri oturtuyor...

Fb tv'de yıllarca Cengiz Çandar, Emre Aköz gibi akp'li, cemaatçi zibidiler cirit atıp Galatasaray Düşmanlığı yaparken, Fb'li Atatürkçülerin gıkları çıkmadı, hatta ölümüne desteklediler. Bizim Atatürkçüler ise hala popülizm peşinde.

Üstelik ben Rasim Ozan'ın Atatürk Düşmanı olduğuna da inanmıyorum. Her neyse, haramilerin saltanatına baş kaldıran herkesi destekliyorum.

Turkiyede satilmis PASSATCI medyanin karsisinda dik durabilen lafini esirgemeyen ENDER Galatasaraylilardan biridir ROK.Kendisini zevkle izliyorum.

Helal olsun

Bu Tuğrul un adını ilk kez duydum ama gerçekten dangalağın önde gideniymiş.

rıdvan ı ve çavuşoğlu telefondan bağladığı adamlar g.t etti rok çavuşoğlu nasılda kızardıydı telefondaki adam söverken çavuşoğluna rok da iyi sırıtıyodu bu adamın nerden geldiyse Allah gönderdi valla :)

içime dogmus demek Omer iti'de Ahmet çakarin cimbomlu oldugunu soyledi

rasim ozan öyle itici bir tip ki

galatasaraylı(evlat) olsa sevilmez

ahahaha Rasim ne adamsin lan adami iyi izleyin nasil altan altan ortami kizistiriyor :D

Dünya'nın en tehlikeli insanı.İzlemek güzel.SEviyoruz kendisini :D

izlemeyen tanımayan sallıyor sevmem etmem diye.adam ben Galatasarayın avukatıyım diyor :)) siyasi görüşü yüzünden sevmeyen olabilir orası ayrı..

adam yüzyılın gördüğü en büyük troll.

ha bazen fenerli çavuş, bedri, yula tayfasına hak ettiği cevabı veriyor o ayrı.

son yıllarda ben böyle güçlü Galatasaraylı görmedim medyada.

bütün fenerlilere gerektiği yerde gerektiği şekilde ayarı vermeyi başarıyor.

takdir ediyorum.

son yıllarda ben böyle güçlü Galatasaraylı görmedim medyada.

bütün fenerlilere gerektiği yerde gerektiği şekilde ayarı vermeyi başarıyor.

takdir ediyorum.

Nerdeyse sempati duyacagim. Bu sike olaylarina tam gerekli olan tiplerdendi. Ama malesef cok bagriyor ve diger görüslerinide tutmam.

Geri
Üst Alt