Rasim Ozan Kütahyalı

Cevap: Rasim Ozan Kütahyalı

Ben AKP ye oy verdim, bende cemaatci oluyormuyum? veya Ataturk dusmani? Tam tersi, Ataturku severim. Kafaniza gore yorum yapmayin lutfen.

Rasim Ozani 3 temmuz dan 1-2 ay once televizyonda gormeye basladim. Biraz bagirmasi ve arada sirada soz kesmesi disinda cok iyi yorumcu bana gore. Sike konusunda da fenerlileri cok iyi g.t eden adamdir kendisi. Telegol vs. yerine hep bu programi izlerim, cunku butun fblilerin susturulmasi ve rezil edilmeleri hosuma gidiyor.

Siyasi görüşüm kendisiyle tamamen zıt. Ama spor programlarını sürekli izliyorum ve spor konusunda başarılı bir yorumcudur benim görüşüm. Ağzından köpükler saçarak konuşan bütün fenerlileri susturdu. Şöyle bir baktığımızda en az 10 tane rahat sayacağımız böyle köpükler saçarak konuşan yalayıcı adamları var fenerin. Bizde var mı ? Benim bildiğim yok. Rasim yine bu kudurmuşlara göre sadece rakibe sallamadan tutarlı yorumlar yapabiliyor. Sesi sinir bozucu fakat medyada Galatasaray'ı savunabilen tek isim.

Ben ROK'u hiç sevmem bana göre ekrana çıkıp abuk sabuk konuşmaktan başka işe yaramıyor... Zaten programı izliyorsanız da ortaya birşey atıyor sonra çekiliyor hemen :) Evet şikeyle ilgili hepsini olmasa bile bazı yorumlarını beğendim ama Allah'ınızı severseniz abartmayın şikeye karşı dik duruş falan.. Biliyoruz ki ROK gibi Baransu gibi.. Ne tarafa çalıştığı belli olan isimlerin şike olayının ve dürüstlüğün çok umurlarında olduğunu düşünmüyorum onların şuan görevi bunun üstüne gitmek.. Şike olayı hangi kanallarda konuşuluyor.. Kanaltürk ve Beyaz TV bunlarında hangi tarafta oldukları aşikar yani ROK o kadar dik duruş gösterebilecek bir isim olsaydı şikeden önce çok konu vardı dik duruş göstermesi gereken!!

Ben AKP ye oy verdim, bende cemaatci oluyormuyum? veya Ataturk dusmani? Tam tersi, Ataturku severim. Kafaniza gore yorum yapmayin lutfen.

Rasim Ozani 3 temmuz dan 1-2 ay once televizyonda gormeye basladim. Biraz bagirmasi ve arada sirada soz kesmesi disinda cok iyi yorumcu bana gore. Sike konusunda da fenerlileri cok iyi g.t eden adamdir kendisi. Telegol vs. yerine hep bu programi izlerim, cunku butun fblilerin susturulmasi ve rezil edilmeleri hosuma gidiyor.

Siyasi konuları zerre sevmem hiç bulaşmam. Ama arkadaşlar Atatürk düşmanı ve cemaatçi'yi, adam akp'li diye söylememişler sanırım başka olaylar var.

ROK beni giderek şaşırtıyor. Dangalak Adnan'a karşı Galatasaray'ı öyle bir savundu ki ağzım açık kaldı.

Bırakın bu siyasi ayakları. Adamın spor hakkındaki konuşmalarından bahsediliyor burada. İkisini birbirinden ayıramadan yorum yapanlar, haksızlık ettiklerinin farkında değiller mi? Zaten Türkiye'de iyi bir şey oluyorsa, kesin kendi siyasi yandaşları yapmıştır. Kötü bir şey oluyorsa da muhalifleri.

Adam olmayız biz.

Kendisini sevmezdim, halende sevmiyorum. Programlarını takipte etmiyorum. Ama arada sırada F7 lileri öt ettiğini biliyorum. Bunlara Rengi bozuk lubede dahil. O yüzden hakkettiği yerde hakkını kendisine teslim ediyorum. Siyasi duruşuyla Galatasaraylı duruşunu ayrı tutmamız gerekiyor ;)

Dangalak ADNAN derken? Varmı video kardiş ?

Yok. Videoyu bilmiyorum da Adnan Aybaba'dan bahsediyorum. Dikkate alınacak bir adam değil biliyorum ama demek istediğim ROK'un bizi savunması. Adnan beyinsizi ''Siz Amrabat'a Kayseri maçından önce teklif yaptınız, o zaman siz de şike yaptınız'' dedi. Rok da ''ne alakası var o maç 3 ay önceydi, Amrabat olayı daha yeni. Sen Fener goygoyculuğu yapıyorsun, Galatasaray düşmanlığı yapıyorsun'' dedi. Baya bi giydirdi Adnan'a

Vallahamı aferin ROKy iyi çalışmış.

Yok. Videoyu bilmiyorum da Adnan Aybaba'dan bahsediyorum. Dikkate alınacak bir adam değil biliyorum ama demek istediğim ROK'un bizi savunması. Adnan beyinsizi ''Siz Amrabat'a Kayseri maçından önce teklif yaptınız, o zaman siz de şike yaptınız'' dedi. Rok da ''ne alakası var o maç 3 ay önceydi, Amrabat olayı daha yeni. Sen Fener goygoyculuğu yapıyorsun, Galatasaray düşmanlığı yapıyorsun'' dedi. Baya bi giydirdi Adnan'a

Bir insanı siyasi görüşü nedeniyle sevmemek de ayrı bir şey. Yıllardır siyaset ile iç içe bir millet olarak acaba siyaset nedir felsefi olarak ne kadar özümseyebildik orası da ayrı bir muamma... Düşünceler farklı da olsa ikisinin de açtığı tek bir kapı vardır; hemen hemen bütün ideolojik fikirler insanlara daha mutlu ve huzurlu bir yaşamı vaat eder. Senden farklı bir şekilde mutlu bir yaşam sunan birinden neden nefret edersin ki? Neden düşüncelerine bu kadar kendini kapatırsın? Adamı çürütmek istiyorsan fikirlerinle çürüt; nefret ederek, sinirlenerek git gide kaybedenlerin tarafına doğru gittiğini unutma...

Bugün bu ülkede en çok nefret edilen yada itici gelen insan tipi, sinirli, agresif, kendi düşüncesinden başka her fikre kapalı insan tipidir. Bu insanlardan toplumun her kesimi nefret eder fakat nefretini belli etmez, kendi içinde yaşar, bu insanları dikkate almaz ve o insan zamanla kendi Dünya'sında kendi kendine söylenip duran bir model halini alır. İşte ROK gibi insanlardan nefret edenleri ben bu sınıfa sokuyorum. Adam ne derse desin beğenmiyorlar.

Bir insanı siyasi görüşü nedeniyle sevmemek de ayrı bir şey. Yıllardır siyaset ile iç içe bir millet olarak acaba siyaset nedir felsefi olarak ne kadar özümseyebildik orası da ayrı bir muamma... Düşünceler farklı da olsa ikisinin de açtığı tek bir kapı vardır; hemen hemen bütün ideolojik fikirler insanlara daha mutlu ve huzurlu bir yaşamı vaat eder. Senden farklı bir şekilde mutlu bir yaşam sunan birinden neden nefret edersin ki? Neden düşüncelerine bu kadar kendini kapatırsın? Adamı çürütmek istiyorsan fikirlerinle çürüt; nefret ederek, sinirlenerek git gide kaybedenlerin tarafına doğru gittiğini unutma...

Konu dağılmasın çok güzel yazmışsınız...

Ama,

"Bütün ideolojik fikirler insanlara daha mutlu ve huzurlu bir yaşamı vaat eder" demişsiniz burası yanlış....

Bilindiği üzere dünyadaki birçok terör olayı da birer ideolojik fikirler yüzünden çıkıyor ....

Konu dağılmasın çok güzel yazmışsınız...

Ama,

"Bütün ideolojik fikirler insanlara daha mutlu ve huzurlu bir yaşamı vaat eder" demişsiniz burası yanlış....

Bilindiği üzere dünyadaki birçok terör olayı da birer ideolojik fikirler yüzünden çıkıyor ....

Fakat o terörün amacı, mensubu oldukları topluluğa daha iyi bir yaşam sunmak. Sonuç yine aynı

Nirvana :)

Hiçbir terör örgütünün amacı mensubu olduğu topluluğa daha iyi bir yaşam satandardı sağlamak değildir. Terörle bağlantılı olan hiçbir şey aynı anda iyi olan birşeyle ilişik olamaz. Terör zavallılıktır, barbarlıktır, insanlıktan çıkmaktır.

Fakat o terörün amacı, mensubu oldukları topluluğa daha iyi bir yaşam sunmak. Sonuç yine aynı

Geri
Üst Alt