Rasim Ozan Kütahyalı

Cevap: Rasim Ozan Kütahyalı

Hiçbir terör örgütünün amacı mensubu olduğu topluluğa daha iyi bir yaşam satandardı sağlamak değildir. Terörle bağlantılı olan hiçbir şey aynı anda iyi olan birşeyle ilişik olamaz. Terör zavallılıktır, barbarlıktır, insanlıktan çıkmaktır.

Tabi ki terörle güzel kelimeler aynı cümle içinde kullanılamaz. Ama demek istediğim o değil. Terörle uğraşan insanların bir amacı var. Yok diyemezsin. Yöntemleri iğrenç bunu kabul ediyoruz tabi ki ama istediklerini elde ettiklerinde daha mutlu bir yaşam süreceklerini düşünüyorlar. Daha mutlu olurlar mı olmazlar mı bilemem ama düşünceleri bu. Adem'de onu söylemiş, daha mutlu bir yaşam vaat ediyorlar demiş. Etmiyorlar mı? Ediyorlar. Ben VAAT kısmından bahsediyorum

Konu dağılmasın çok güzel yazmışsınız...

Ama,

"Bütün ideolojik fikirler insanlara daha mutlu ve huzurlu bir yaşamı vaat eder" demişsiniz burası yanlış....

Bilindiği üzere dünyadaki birçok terör olayı da birer ideolojik fikirler yüzünden çıkıyor ....

Terör örgütlerinin oluşma nedenlerinden en önemlisi de siyasi görüşünden ötürü baskı altına alınan ve dışlanan kimselerin başka çıkar yol bulamaması olarak görüyorum. Onlarda Rıza reisin dediği gibi kendi ideolojileri için farklı bir yol seçmişler ama çok aşağılık bir seçim olduğunu da unutmayalım. Bir insan hakkını terör örgütü kurarak arıyorsa, o da en az başkalarının fikirlerine tahammül edemeyenler kadar acizdir.

Konu dağılmasın çok güzel yazmışsınız...

Ama,

"Bütün ideolojik fikirler insanlara daha mutlu ve huzurlu bir yaşamı vaat eder" demişsiniz burası yanlış....

Bilindiği üzere dünyadaki birçok terör olayı da birer ideolojik fikirler yüzünden çıkıyor ....

Ve küçük bir ekleme ; bütün ideolojiler nedense sonunda hep belli kesimlere çıkar sağlamak konumuna geliyor.

Terör örgütlerinin oluşma nedenlerinden en önemlisi de siyasi görüşünden ötürü baskı altına alınan ve dışlanan kimselerin başka çıkar yol bulamaması olarak görüyorum. Onlarda Rıza reisin dediği gibi kendi ideolojileri için farklı bir yol seçmişler ama çok aşağılık bir seçim olduğunu da unutmayalım. Bir insan hakkını terör örgütü kurarak arıyorsa, o da en az başkalarının fikirlerine tahammül edemeyenler kadar acizdir.

:tiphat:

Size ne la adamın siyasi görüşü...

benimde siyasi görüşümden nefret ediyonuz...

benidemi sevmiyonuz...?

ben GALATASARAY'lıyım...

Siyasi görüşümde bu forumda kimseyi ilgilendirmez...

Hayret bişi ya...:D

rasim futbol konusunda cok bilgisiz......hiçbirşey bildiği yok...

Dediğiniz şeylerin çoğu teoride haklı ancak pratikte çok farklı. Hiç kimse terörle halkına mutluluk kazandıramadı. İra da öyle, Eta da öyle başkasıda öyle oldu, olacak. Çünkü terör çözüm değildir. İşin acısı bu söylenilenlere inanan kurtululmayı bekleyen, bu yüzden bu yolda kendini feda eden yine o ezilen halk oluyor ve genelde bir yerlerde havaya uçuyor, vuruluyor yada parçalanıyor. Örgütü kuranlarsa büyük rantın paraların mal varlıklarının kontrollerini ellerine geçiriyorlar. Kendilerine haremler kuruyorlar vs.

Tabi ki terörle güzel kelimeler aynı cümle içinde kullanılamaz. Ama demek istediğim o değil. Terörle uğraşan insanların bir amacı var. Yok diyemezsin. Yöntemleri iğrenç bunu kabul ediyoruz tabi ki ama istediklerini elde ettiklerinde daha mutlu bir yaşam süreceklerini düşünüyorlar. Daha mutlu olurlar mı olmazlar mı bilemem ama düşünceleri bu. Adem'de onu söylemiş, daha mutlu bir yaşam vaat ediyorlar demiş. Etmiyorlar mı? Ediyorlar. Ben VAAT kısmından bahsediyorum

En çok bu yanını seviyoruz diyelim :asd:

Size ne la adamın siyasi görüşü...

benimde siyasi görüşümden nefret ediyonuz...

benidemi sevmiyonuz...?

ben GALATASARAY'lıyım...

Siyasi görüşümde bu forumda kimseyi ilgilendirmez...

Hayret bişi ya...:D

ROK'a twitter'dan destek mesajları atıyorum. İsteyen atabilir.

Bu Lube Ayar Hanf-fendi'nin gercek ismi Hatice'mis eski federasyon baskani dün beyaz TVde söyledi. Dava actiginda ismi hatice Ayar diye geciyormus.

aksama twitten mesaj atayim GIZ Hetce diye :D

Lube Ayar denen yosmanın Aziz'le ilişkisi varmış. Ahlaksız karı.

ROK a laf yok adam king kocum be

simdi bise yazacam da ceza alırım diiye bos geciyorum

sürtük karı

hayyt kocum bee

roportaj.jpg

in.jpg

Erkekk :D

Geri