Rasim Ozan Kütahyalı

Cevap: Rasim Ozan Kütahyalı

Dün izledim beyaz tvde

üslübununda düzelme var

Beyler siyasi görüşleri işin içine karıştırmayın. Bende bu adamı ters cephe(kanalTürk) adlı programda gece yarılarına kadar izlerdim ve zerre sevmezdim. tarzı uslubu saptırmları vb. felan filan.

ama o adamın siyasi görüşüdür beni ilgilendirmez. tasvip etmiyorum derim geçerim.

Ama bu şike olaylarına gelecek olursak. Rasim Ozan renkdaşımız olmasaydı biz bu gün bu programları izlemiyor olacaktık. Nedeni basit. Bu konu hakkında çıkıp pervasızca konuşacak rahat10 tane isim yazarsın fenerbahçeli gazetecilerden televizyonculardan.

Ama bir tane bu adamların karşısında duracak adam say deseydik Hıncal Uluç derdik o da konuşmuyor diğeride Erman derdik. Gökmen malum konuşamıyor. Serhatta tarzı itibariyle pek görüş bildirmiyor.

Bu durumda çıktı ve tek tek bu medyadaki organize çeteyi susturmayı başardı. çavuğoğlu lube selçuk adnan bedri rıdvan gibi lavukları ağızlarına lafları tek tek tıktı.

Rasim Ozan renkdaşımız benim gönül nezdinde tebriği ve takdiri duruşuyla kazanmıştır.

Rasimi sevmeye başladım kesinlikle.. Dikkat çekmeye çalışıyo çok ama önemli olan şikecilerin hepsini susturmasıydı.

Bu Lube Ayar Hanf-fendi'nin gercek ismi Hatice'mis eski federasyon baskani dün beyaz TVde söyledi. Dava actiginda ismi hatice Ayar diye geciyormus.

aksama twitten mesaj atayim GIZ Hetce diye :D

Hacer. Hacer Lube Ayar.

Ama Lubenin kimlikte olup olmadığı kesin değil.

Biraz daha sessiz konuşursa daha iyi olur.

O zaman işin esprisi kalmaz. Fb'li holigan köpekleri ancak ROK gibi adamlar paklar. Bırakın avaz avaz bağırsın, ağızlarına etsin it sürülerinin.

Hatta bir programa Mehmet Baransu ile birlikte katılsınlar. Karşılarında da Lube, Selçük, Bedri, Ömer, E.S falan olsun. Bak nasıl öttürüyorlar bu haysiyetsiz köpekleri.

Hem Siyasi kişiliğini hemde Taraftar olarak aynı görüşteyiz.Adam gerçekleri bir bir belgeleriyle açıklıyor.

Köşeye sıkıştığında 2006 yı bile ortaya atmaktan çekinmeyen acayip bir tip.Bu adamın ipiyle kuyuya inilmez.2 program bizi savunur 3. ve 4. program hakkında hiç bir şey bilmediği 2006 sezonunu ortaya atar.

Tek bir kelime etmesine bile tahammülüm yok.Bu kadar irrite edici bir karakter ve ses tonu olamaz.Söylediklerinin içeriğine odaklanamıyorsun.

[video=youtube;uOwmdaecqBw]https://www.youtube.com/watch?v=uOwmdaecqBw&feature=related[/video]

Videonun sonunda Nalga olayından Fenere giydiriyor lafı

Bu Bedri isimli bonus kafa twitteri çok ciddiye alıyor arkadaşlar. Saydırın bu bit yavrusuna. Kudursun fb'li köpek.

Şu durumda siyasi görüşüne takılmadan şike davasında bu adamı pohpohlamak lazım. Cazgır bir yapısı var ve karşıdakini bir şekilde manipule etmeyi başarıyor. Bu özelliği şike davasında karşıt görüşteki insanları bastırmakta fazlasıyla etkili oldu. Biz Galatasaraylıların savunduğu görüşleri bağıra bağıra dile getiriyor, bu durum açıkçası bizlerin de işine geliyor. Köprüyü geçene kadar dayı demeye bakalım bence.

Rasim sen kocaman bir çılgınsın.

Dün Ömer Çavuşoğlu çok utanmaz şekilde bütün tapeleri savunmaya başladı (ibrahim akının tapesini; hangi yöneticiden almış parayı biliniyormu nasıl suçlu oluyor fenerbahçe demeye başladı) tam o sırada rasim; tamam suçlu felan yok Türk futbolu tertemiz böyle devam edelim dedi o dakikadan sonra ömeri susturmayı başardı ilginç bi tarzı var

Sanrım ortak görüş : "Siyasi görüşü ve tarzından nefret ediyorum fakat şike davasındaki duruşuyla takdirim kazandı"

Yani bir nevi "düşmanımın düşmanı dostumdur" :)

Geri
Üst Alt