rasim ozan kütahyalı

Rezil herifin teki karısındanda kendisindende nefret ediyorum düzenin cakalları ikiside

sevmeyen izlemez kimseye zorla izlettirmiyorlar sonuçta

sevmeyen izlemez kimseye zorla izlettirmiyorlar sonuçta

Kamuya yayın yapıyorlar Ömer Bey. Gençlere, çocuklara kötü örnek olacak davranışlarda bulunan bir karakter bu adam. Beğenmeyen izlemesin denilerek kapatılacak bir konu değil.

Kamuya yayın yapıyorlar Ömer Bey. Gençlere, çocuklara kötü örnek olacak davranışlarda bulunan bir karakter bu adam. Beğenmeyen izlemesin denilerek kapatılacak bir konu değil.
çoluk çocuk'ta izlemesin ayrıca halk tv de falanda küfürler ediliyor ordakilerde program yapmasın o zaman ?

Diğer konularda bir şey diyemem futbol programı goygoyu dışında 1 saniye bile tahammül edemem kendisine lakin malum olay sebebiyle linç yemesi net saçmaydı, Boşnaklara hakaret ettiği falan yoktu maksadını aşmıştı sadece, kim niye hakaret etsin zaten Boşnaklar çok sevilen bir millet... özür dilenerek geçiştirilebilecek bir konuydu.

Bu konu üzerinden birikmiş hırslarını çıkardılar.

Çok seven varsa evi yeri yurdu bellidir gitsin kapısında uyusun tv de topluma kötü örnek olmuş adamları savunmasın burada

Sagol renktaş bol bol köpekle dogada geziyorum birde motorsiklet kullanıyom kendimi fit tutmaya çalışıyom
renltaş çok karizmaymış ben de hep özgür bir ruh ve köpek hayali ile yaşamıştım ama olmadı maalesef hayat adil davranmıyor bazen yataga mahkum yaşıyoruz.

renltaş çok karizmaymış ben de hep özgür bir ruh ve köpek hayali ile yaşamıştım ama olmadı maalesef hayat adil davranmıyor bazen yataga mahkum yaşıyoruz.
Gecmiş olsun arkadaşım acil şifalar ins herşey istedigin gibi olur yarın ne olcagı belli degil o yüzden her günümüzü doya doya yaşamak lazım

Geri
Üst Alt