Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.510
- 55.745
- 4.478
Eskisi gibi olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinirimi çıkarsan da adam olduğun konusunda kuşkuya yer bırakmıyorsun.
ahbab adamlıktan bahsediyorbiz adam degil miyiz
seksi ıslatıcı bi flört söz konusu. burası ne güzl 1 yer olmşSinirimi çıkarsan da adam olduğun konusunda kuşkuya yer bırakmıyorsun.
biz adam degil miyiz
fotodaki sen misin renktaşRezil herifin teki karısındanda kendisindende nefret ediyorum düzenin cakalları ikiside
sevmeyen izlemez kimseye zorla izlettirmiyorlar sonuçta
ermani alamazlar ermanla asporun kumasi cok iyi tuttu, serkan korkmaz iyi idare ediyor, seviyorum yaptigi programlari asporun.Ne kovulmasi Telegol de baslayacak TV 8'de
Oraya geciyor, Ziya Sengul Erman Toroglu falan da olacak
çoluk çocuk'ta izlemesin ayrıca halk tv de falanda küfürler ediliyor ordakilerde program yapmasın o zaman ?Kamuya yayın yapıyorlar Ömer Bey. Gençlere, çocuklara kötü örnek olacak davranışlarda bulunan bir karakter bu adam. Beğenmeyen izlemesin denilerek kapatılacak bir konu değil.
Evt benimfotodaki sen misin renktaş
çok iyiymiş renktaş. çok fit ve diri gözüküsoun arkadaki atmosferde çok temanı uplamış.Evt benim
Sagol renktaş bol bol köpekle dogada geziyorum birde motorsiklet kullanıyom kendimi fit tutmaya çalışıyomçok iyiymiş renktaş. çok fit ve diri gözüküsoun arkadaki atmosferde çok temanı uplamış.
renltaş çok karizmaymış ben de hep özgür bir ruh ve köpek hayali ile yaşamıştım ama olmadı maalesef hayat adil davranmıyor bazen yataga mahkum yaşıyoruz.Sagol renktaş bol bol köpekle dogada geziyorum birde motorsiklet kullanıyom kendimi fit tutmaya çalışıyom
Gecmiş olsun arkadaşım acil şifalar ins herşey istedigin gibi olur yarın ne olcagı belli degil o yüzden her günümüzü doya doya yaşamak lazımrenltaş çok karizmaymış ben de hep özgür bir ruh ve köpek hayali ile yaşamıştım ama olmadı maalesef hayat adil davranmıyor bazen yataga mahkum yaşıyoruz.