rasim öztekin

Allah kahretsin, çok severdim.

Allah rahmet eğlesin.. Mekanı cennet olsun

çok üzgünüm Allah rahmet eylesin...

off ulan be. atlattı sanıyordum, hatta iyileşti mesajları geldi umuduyla girdim konuya burda öğrendim. fena üzüldüm, allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm çok

Son zamanlarda ölüm haberini alıp üzüldüğüm gerçek büyük GALATASARAYLI sanatçılardan biriydi . Tabi ki Galatasaraylı olması değil kişiliği karakteri sanatçılığı büyük sanatçıyı kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Buyuk, cok buyuk bir Galatasaray'liyi kaybettik. Ortak arkadasimiz sayesinde tanismistik. Hatta beraber Ali Sami Yen yikilmadan onceki sezonlardan birinde Besiktas'i 4-2 yendigimiz maci tribunde beraber seyretmistik. Ulkemin yetistirdigi en guzel insanlardan birisini, Kavuklumuzu kaybettik. Acim buyuk :(

ASY'de bir maçta sene 2008 yanyana oturmuştuk..

Rasim abi, Hırsız Polis dizinizi çok sevmiştim falan demiştim.Gülmüştü beni tiye alarak
Çünkü dizilerde falan oynamayı çok sevmiyor sanırım.O maçta hava çok soğuktu.Berdan Mardini geldi hava buz gibi diye çay verdi bana.Ben onun getirdiğini Rasim Abiye verdim hemen.Gittim bi koşu kendime aldım.

Çok iyi adamdı be..Sohbeti, Galatasaraylılığı, entellektüelliği..

Diyorum ya kimi sevdiysem kaybediyorum diye..Babam, dostlarım, Rasim abi, İbrahim Erkal, Müslüm Gürses, Metin Oktay..Ve daha niceleri..

Öyle işte..

Büyük galatasaraylıydı allah rahmet eylesin. Oyunculuğunu severdim

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.. Yalan dünya dedikleri bu, daha yaşı 62 ölüm ne zaman nerde vuracak belli değil

Yakınlarına kızına başsağlığı diliyorum

Ev-nJhmWYAou4Mi

Seksenler dizisinde korona sebebiyle ayrılmıştı dinleniyordu doktorlar dönme yorma kendini diye söylemişler ama o da her tiyatrocu gibi sahnelerden veda etmek istedi sanırım Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin sevimli bir insandı ve iyi Galatasaraylıydı mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin.. Mekani cennet olsun..

Geri
Üst Alt