rasmus højlund

O fizikle o kadar hızlanması gerçekten çok şaşırtıcı
Tarzı benzemese de rooney’i hatırlattı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayvan oğlu hayvan

manu umarım bu adamın kariyerinin içine etmez adam çok değişik bir şey büyük bir star olabilir.

Tas gibi topcu. Herif güclü ve hizli. Son vuruslari da cok iyi.

Haaland gibi bisey resmen.
Haaland'a göre oyuna katkısı da çok iyi bence. Oyun kurma becerisi var, iyi dribbling tarzı var, bileklerini iyi kullanıyor. Golü koklamada Haaland başka seviye ama bu çocuk doğru ellerde zirvenin yakınında dolaşmaya başlar. Umarım en kısa sürede doğru takımı bulur. Full paket bir hücum silahı

Cok sövdüm bebeye ama inanılmaz bir santrfor hele o ofsaytta attığı o gol baya iyiydi güzel çalım atıp güzel bitirdi

Bizim ülkeden böyle atletler hiç çıkacak mı acaba

Boyu pek uzun olmasa da beşiktaşta oynayan Semih Kılıçsoy'u fazlasıyla övüyolar reis.Yanlış hatırlamıyosam Ajax istemişti satmamışlardı.Sözleşme yenilemediği için büyük ihtimalle de oynatmıyolar..
Biz alak. Ben de beğenmiştim o herifi.

Ama ne boyu uzun ne de o kadar süratli

Balkanlardan, İskandinavlardan, İtalyanlardan, İngilizlerden, Almanlardan, Afrikalılardan, Portekizlilerden, Amerikalılardan çıkıyor bizden de çıkar mı

Uzun, güçlü, çevik, iyi zıplayabilen, patlayıcı hızı olan, hızını aldı mı tazı gibi koşan, omuz koyduğunu uçuran, milletin belini bileğini bir dönüşle kıran, yorulmak bilmeyen domuz gibi bir herif çıkar mı

Biz alak. Ben de beğenmiştim o herifi.

Ama ne boyu uzun ne de o kadar süratli

Balkanlardan, İskandinavlardan, İtalyanlardan, İngilizlerden, Almanlardan, Afrikalılardan, Portekizlilerden, Amerikalılardan çıkıyor bizden de çıkar mı

Uzun, güçlü, çevik, iyi zıplayabilen, patlayıcı hızı olan, hızını aldı mı tazı gibi koşan, omuz koyduğunu uçuran, milletin belini bileğini bir dönüşle kıran, yorulmak bilmeyen domuz gibi bir herif çıkar mı
Türkiye'de ki altyapı sistemleri kötü olunca 1 de oyuncuların çoğu da tembel olunca çıkmaz reis kolay kolay.Serdar Aziz de mesela paso forvet oynamış bakmış ki defansta daha çok yükselirim diye defansa geçmiş :D En iyisi altyapılarda da yabancı sınırı olmamalı diyecem ama daha A Takımları'nın olduğu Lig'de yabancı sınırı denilen ırkçı 1 kural var.Altyapıdan çıkan yabancı oyuncular Türk olarak sayılsa takımlar ekonomik olarak rahatlar ama gel gör ki Tff başkanları daha çok menajerlerin ekmeğine yağ sürmekle meşguller..

Bize 2 atıp gündem olmuş gene 2 attı puşt herif

Manchester United'a gelen Ruben Amorim forvete Gyökeres'i şu anda almak istemediğini açıklayıp kadrodaki oyunculara bakıp ona göre 1 forvet transferi yapacağını söylemiş.Gyökeres 19-20 yaşlarında İngiltere Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayıp 16 Gol ve 2 Asist yapmış.Daha öncesinde ise 18-19 yaşlarında Atalanta ile 11 Gol atıp 3 Asist yapmış.Ruben Amorim ile birlikte performansı artabilir..

Geri
Üst Alt