Reaksiyon | Perşembe | 22.30 | Star TV

Potansiyel var. Erdal Reis derin devlet rolunde tam dayi olmus.

$

amirim dayı olmus

zaten baska da olmaz

ya dayı olur ya basgan ya da amir

İlk bölümünü beğendim.
İlerleyen bölümlerde çizgilerini bozmazlarsa sağlam bir dizi olmaya aday :)

hükümeti aklama, paralel yapı isimli hayali ürünü karalama amaçlı yapılmış bir dizi mi yoksa?

Kaçırdım ilk bölümünü. Yarın tekrar olursa izlerim. Kaliteli bir diziye benziyor.

Son sahnedeki uçak kazası aklıma 16 mayıs 2001 malatyada düşen ve 34 bordoberelinin şehit olduğu uçak kazasını aklıma getirdi nedense

Son sahnedeki uçak kazası aklıma 16 mayıs 2001 malatyada düşen ve 34 bordoberelinin şehit olduğu uçak kazasını aklıma getirdi nedense

Zaten onu anlatmak istediler.

İlk bölüm fena değildi. Devamında da tarafsızlığını sürdürürse efsane olma ihtimali yüksek.

izlemedim diziyide hakan fidan olaylarını anlatıyor diyorlar erdal nasıl oynamış bu dizide hayret

Amirime yakışmış dayı rolü. Aslan parçası :)

izlemedim diziyide hakan fidan olaylarını anlatıyor diyorlar erdal nasıl oynamış bu dizide hayret

Hakan Fidan ya da önceki Mit müsteşarı işte, cemaat de var, derin devlet de.

Daha çok Sağır Oda tarzı yarı kurgu, yarı gerçek olayları ele alacak gibi geliyor bana.

valla begenmedım ılk bolumu bu kadar buyuk paralarla bu kadar kotu bısey cıkrdı ortaya

ilk bölümden çok karışık geldi mesela erdal dayının tam olarak ne olduğunu hangilerinin onun adamı olduğunu anlamak güç ilk bölümden

Dayı hükümet yanlısı gibi geldi bana o yüzden şuan biraz kafam karışık

Geri
Üst Alt