Real Madrid Alex Telles İçin Harekete Geçti

Konu disi ama Maccabi Hafia macinda Rafi Dahan in bacagini fena kirmislar, midem bulandi tam bakamadim bile. Igrenc. Neden buraya yazdim bilemiyorum ama uygun konu bulamadim.

Coentrao+Alonso+10 m eurodan aşağısı kurtarmaz.

[attachment=8497:dwad.png]

Ekli dosyalar

• dwad.webp
    dwad.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 234
Konu disi ama Maccabi Hafia macinda Rafi Dahan in bacagini fena kirmislar, midem bulandi tam bakamadim bile. Igrenc. Neden buraya yazdim bilemiyorum ama uygun konu bulamadim.

Bu nedir arkadaş ya olsa olsa liveleak'te yayınlanırdı zaten.

[attachment=8498:upload_2014-3-10_16-38-23.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-10_16-38-23.webp
    upload_2014-3-10_16-38-23.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 116
telles > 10xmarçello

telles > 20x koentraö

Bale ile takas mı etsek acaba? :) İşin şakası bir yana para kazanma gözüyle bakılmayacak bir durum,yllardır kanayan bir bölgeye yapılan pansumandır bu ve her pansumanın belirli bir müddet yarada kalması gerekir enfeksiyon kapmaması adına.

Doğru ancak fazla abartmayalım daha çok fazla gelişmesi lazım.Atağa çıktığında arkayı çok boş bırakıyor henüz dünya standartlarında bir bek değil ama bizim lig için şuan bile fazla.

Tamamem sistemle alakali

3 stoper arasina yekta ve ceyhun giriyor hakan sola semih saga açılıyor

Eboue ile telles iyice kanada gidiyor

Bunu bu macta 7 8 kere gördüm

Ama böyle oynamayı alışkanlık haline getirmemeli

Defansif olarak ilerlemek istiyorsa

Bide hava toplarinda zamanlama hatasi var

Manciniyi teknik olarak hic sevmem

Ama telles konusunda hakkini veriyorum

Antalyada kampta ya telles gelecek ya ben gidecegim demeseydi

Şimdi napolide izliyor olabilirdik

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basligi gorunce icerigini okuma geregi duymadim. Agir sacmalamislardir kesin. Kos koca Real Madrid bir oyuncu'nun 2,3 maclik performansina bakipta mi bir oyuncu alacak? Hadi onceki kulubunde takip etti diyelim. Yine ayni soru; Bizde ki bir kac maclik performansina mi takildilar? Neden onceden almadilar madem cok begeniyorlardi? Geciniz.

Not: Alex'i kotulemiyorum. Tam aksine muazzam bir sol bek olabilir. Tam bir superstar adayi. Savunmasini gelistirirse butun dunya devlerinde rahatlikla oynar.

Barça da Sabri ve Dani Alves takası düşünüyormuş misilleme olarak..

Real Madrid'in Alex için Galatasaray'a yaklaşık 20 milyon Euro bir teklif yapmaya hazırlandığı da gelen haberler arasında.

20 milyon Euro'ya başını alırlar, kafasını yani.

40-45 Milyon Euro'dan aşağı bırakılmaz, sözleşmesine madde konulmalı. Aynı şekilde Muslera ve Melo içinde 20 Milyon Euro'dan aşağı gidemez maddesi şart.

30'a anlaşalım? :asd2:

Adamların elinde Coentra ve Marcelo gibi 2 solbek varken Telles'i ne yapsınlar yaa?

Gibbs Shaw gibi Premier Ligde pişmiş adamlar dururken niye Telles 'e zamanında 7-8m vermek dururken 20 ye alsınlar. Ha bizim kulübe 15 peşin versen takımı satar o ayrı mevzu da yalan haber yapmanında edebi olur.

Ismarlama haberler patladı hemen. Şaşırmadık.

Geri
Üst Alt