Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
NP. Bu sene Atletico da Barcelona da kötü. Real Madrid kapakları takacak.
:asd22:
Madrid'i kendi evinde yenen takim kimdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NP. Bu sene Atletico da Barcelona da kötü. Real Madrid kapakları takacak.
:asd22:
Madrid'i kendi evinde yenen takim kimdi?
Bir maçla şampiyon mu oldu bunlar gene. Ispanyanin bjksi.
Niye yenince iyi mi oluyor anlamadım ? Tamamen tesadüf. :asd22:
O zaman Olympiakos da Atletico'dan iyi takım senin yorumuna göre?
Tesadüf mü?Niye yenince iyi mi oluyor anlamadım ? Tamamen tesadüf. O zaman Olympiakos da Atletico'dan iyi takım senin yorumuna göre? :asd22:
Tesadüf mü?
2 kez yendiler 3 maçta.
Saçma sapan yorumlar yapacaksan konuşma hiç.
Kötü takim R. Madrid'i kendi evinde yener mi?
Ayrica ilk kez yenmediler, geçen sezon Madrid'e karsi oynadiklari 2 Lig maç d 4 puan topladilar, Madrid son dakika da gol bulmasaydi 6 olurdu. Yani tesadüf degil.
Olympiakos Madrid'i kendi evinde yendi mi? Geçen sezon Barcelonaya 0 maç yenildi mi? Geçen sezon Ispanya'da sampiyon olabildi?
Futboldan birsey anlamiyorsun, sonra 8 gol atti diye hemen sampiyon ilan ediyorsun.
Biraz Ispanyol futbolu takip et.
Kimmiş bunlar?Hazırlık maçları , süper kupa maçları , lig maçları , şampiyonlar ligi maçlarından sonra sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir şimdilik. Eylül ayını bitireceğiz. Bu saatten sonra takımlarda bir değişiklik olmaz. (Tabi robot Ronaldo mucizevi bir şekilde sakatlanmazsa) Eylül ayına bile girmediğimiz dönemde Real Madrid bitik , küme düşer , james büyük kazık diyenler şimdi ne olduysa bu dönemde sağlıklı bir değerlendirme yapılamaz diyor?
Kimmiş bunlar?
Önemli olan diğer lig maçları derbiler değil. Aynı Türkiye'deki gibi. Yani şampiyonluk derbi dışı maçlarından geçiyor. Yoksa isterse Atletico 5 maçta 10 Real Madrid galibiyeti alsın.
2. paragrafta ; Sana kalırsa Mersin İY , Galatasaray'ı TT Arena'da yenerse ondan daha mı iyi takım oluyor ? Sadece bu örneği veriyorum. Cevaplamak sana düşmüş.
3. paragrafa gelince , sana göre 8 tane gol hiçbir şey ifade etmiyor. Hem de deplasmanda.
Real Madrid 8 tane yese sana göre Barça falan şimdiden şampiyonluğu garantilerdi dimi ? Ondan sonra fötböldön börşöy önlömöyörsön vıdı vıdı demeye devam edersin.
4. paragrafa bir şey demiyorum. Bu tip yorumlar genelde bir şey anlamayanların ezikliğidir. Kendisinin olumsuzluğunu başkalarına atmaya çalışır aynen bu yorum öyle.
Okuma problemin mi var? Atletico sadece Real Madrid degil Barcelona'yi da yenebildi, onca clean sheet tuttu, CL final'e yükseldi. Adamlar belki de Avrupanin en iyi takimiydi geçen sezon (CL finalde Sergio Ramos o son dakika kafa golü atmasaydi zaten CL sampiyon Atleti olurdu)
Depor yeni geri geldi La Liga'ya. Biz Balikesirspor'a 8 atsaydik sampiyon mu olurduk simdik? Mantiga bak haci.
Etmezdi, ama sampiyonluk için önemli adim atmiş olurdu. O kesin.
Adamlara kötü demiştin burada - Luis Enrique geldikten beri yenilmediler.
Yanliş oldugunu biliyorsun, ama yinede kendini savunmaya çalişiyorsun.
Yanliş oldugunu itiraf et de yolumuza devam edelim.
HeeYukardaki attığım yorumları atın fava. Sene sonu bekleyin bakalım saçma mı değil mi![]()
Tek tek alıntılayarak uğraşamayacaktım maç var sinirliyim zaten. Neyse ;
Madrid oynadigi 2 Barcelona ve 2 Atletico maçlardan 4 puan daha alabilseydi sampiyon olurdu geçen sezon. Yapamadilar.
Fakat o 4 büyük Lig maçta sadece 1 puan alabildiler. Yani önemliydi
1- Real , sadece Atletico maçlarında puan kaybetmedi ki ? Atletico maçları ile birlikte 6 beraberliği 5 de mağlubiyeti var. Yani Atletico maçları önemliydi ama diğer takımlar karşısında en kötü 4 puan alsaydı şampiyon olacaktı. Yani diğer takımlardan geçiyor kupa.
2- O zaman sana şöyle diyeyim. Yine aynı takımdan örnek verirsek , Mersin İY hem fenerbahçe'yi hem de Galatasaray'ı deplasmanda yenseydi onlar daha mı iyi olacaktı bu iki takımdan ? Ayrıca kupayı aldık mı aldık no problem isterse 90+30'da atsın, atletico'nun dolu maçı var şampiyonlar liginde son dakikalarda yırttığı.
3- Deportivo La Liga gediklisi bir takım. Balıkesirspor gibi 30-35 sene sonra yükselmiyorlar. Yani alışıklar. Mantık da gayet normal sen yine mantıksız bulacaksın o ayrı.
4- 3. paragrafınla çelişmissin resmen. Diyorsun ki biz balıkesir'e 8 tane atsak şampiyon mu olurduk demişsin , bu paragrafta da rakipler şampiyonluk için önemli bir adım atmış olurdu demişsin. Yani birbirinden çelişen cümleler. Veya yanlış yazdın. Edit yapacaksın büyük ihtimalle.
4. paragrafın devamı : Luis Enrique geldiğinden beri yenilmedi evet ama zar zor yeniyorlar rakipleri her zaman bal tutmayabilir.
5- Yanlış değil ama sen doğruları anlamamaya devam ediyorsun. Sana göre barça atletico , Real Madrid'den daha iyi aynen ..