Real Madrid CF Takip Başlığı

Marca'ya göre Under Armour, Adidas'tan kendilerine geçmeleri için yıllık 150 milyon € teklif etmiş.

real-madrid-to-sign-under-armour-kit-deal-1.jpg

Yuh. Normalde yıllık ne kadar alıyorlar acaba

Sezon sonu Real Madrid, Man City'den Otamendi yi transfer etmek istiyormus Pepe'yi yollayip. Otamendi'nin menajeri Martin Sendoa bunu dogrulamis.

Real Madrid sezon sonu Chelsea'den Eden Hazard'i transfer etmek istiyor. (Daily Mirror)

:ka21:

bale ve ronaldo varken nerelerine sokacaklarmis acaba
Cok yerinde bir transfer olur, artik CR7 yavas yavas santrafor olarak oynamaya basladi zaten ve donusumlu olarak Hazard ile sol kanatta oynayabilir, Hazard-CR7-Bale.

Insallah bu transfer gerceklesir.

Real Madrid sezon sonu Chelsea'den Eden Hazard'i transfer etmek istiyor. (Daily Mirror)

:ka21:

Demin gördüm Oliver Kahn soyle demis: "Bu yaz bir futbolcu 150 Milyon€ ya transfer olacak" diye.

Gercekten demis midir gercekten bilmiyorum, ama eger dogruysa acaba Hazard'i mi kast ediyor?

Demin gördüm Oliver Kahn soyle demis: "Bu yaz bir futbolcu 150 Milyon€ ya transfer olacak" diye.

Gercekten demis midir gercekten bilmiyorum, ama eger dogruysa acaba Hazard'i mi kast ediyor?
Evet oyle demis, Perez de bu transfer icin 120 milyon Euro bonservis reserv etmis diyorlar, belki Chelsea 150 milyon euro isterse arada bulusurlar.

Tabi Chelsea satar mi bilmiyorum malum öyle paraya ihtiyaci olan bir kulüp degil.
Hazard Real Madrid gibi bir takima gitmek istiyorum derse is degisir tabi.
Ben Hazardin ingilterede kalmasini isterim cünkü o lige cok yakisiyor

Aslinda Barcada efsane olur neymar-suarez-hazard arkalarinda messi
Ben oyle dusunmuyorum cunku Messi her zaman ileri uctu oynamasi gereken bir oyuncudur ve klasik 4-3-3 sistemlerinde o orta sahada Iniesta tarzi bir oyuncuya gerek duyuluyor, yani o bolgeye kim olur mesela; Philippe Coutinho, Barca akilliysa sezon sonu Liverpool dan onu alir.

Ben oyle dusunmuyorum cunku Messi her zaman ileri uctu oynamasi gereken bir oyuncudur ve klasik 4-3-3 sistemlerinde o orta sahada Iniesta tarzi bir oyuncuya gerek duyuluyor, yani o bolgeye kim olur mesela; Philippe Coutinho, Barca akilliysa sezon sonu Liverpool dan onu alir.
aaa Coutinho dedin icim eridi, tamam alin Hazard sizin olsun.

Evet oyle demis, Perez de bu transfer icin 120 milyon Euro bonservis reserv etmis diyorlar, belki Chelsea 150 milyon euro isterse arada bulusurlar.

Bence Hazard Ispanya liginde cok iyi olur. Ingiltere de bile adamlari sirtina alip gidiyor, Ispanya da kimse tutamaz artik :D

Yıllardır istiyorlar ama ne Hazard ne de Chelsea kabul ediyor.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Hazard için James R. + para verebilir belki Real ama yüklüce bir para

Geri
Üst Alt