Real Madrid CF Takip Başlığı

Marcelo'nun sözleşmesi çok hayırlı oldu. Bu adam gizli kahraman resmen.

TapaTalK

Isco 700 M len :asd22: Messiye 4 Milyar € fesih koysalar şaşırmam buna istinaden

Auba açıklamar yapmış bir daha Madrid hakkında konuşmayacağım çünkü beni istemediler, istemiyorlar diye. PSG ile görüşmüş, sahibi ile ama yeni sportif direktör gelince onlarda vazgeçmiş. Milana çok yakınmış ama bazı sebepler yüzünden orası da olmamış. Dortmund'da kalmasını hayal kırıklığı olarak tanımlamış çünkü yöneticiler gitmesi için izin vermişler ama anladığım kadarıyla kolaylık göstermemişler

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcelo'nun sol adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi, yaklaşık 1 ay yok.

Auba açıklamar yapmış bir daha Madrid hakkında konuşmayacağım çünkü beni istemediler, istemiyorlar diye. PSG ile görüşmüş, sahibi ile ama yeni sportif direktör gelince onlarda vazgeçmiş. Milana çok yakınmış ama bazı sebepler yüzünden orası da olmamış. Dortmund'da kalmasını hayal kırıklığı olarak tanımlamış çünkü yöneticiler gitmesi için izin vermişler ama anladığım kadarıyla kolaylık göstermemişler

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle oyuncu mu olur lan gideyim de nereye olursa demiş resmen. Bu Dortmunda Reus dışında kimse vefa göstermedi Dortmund olmasa hiç biri bu seviyeye gelemeyecekti belki de.

Real Madrid'in açıklamasına göre Dani Carvajal, kalbini etkileyen bir virüse bağlı rahatsızlık sebebiyle tedavi görecek.Carvajal'in ne kadar sahalardan uzak kalacağı ve hastalığın ciddiyetinin ne boyutta olduğu henüz belli değil. Kulübün açıklamasına göre semptomlar, kalp krizi semptomlarına benzerlik gösteriyor.

Dani Carvajal’in kalbinde olan virüsün ciddi bir durum olmadığı, 1-2 haftalık tedaviye ihtiyaç duyduğu bildiriliyor. [AS]

Real Madrid, Harry Kane için 196 Milyon Pound'u gözden çıkardı. (ESPN)
bcb5ea068d31878466628426c7dbd7d3.jpg

Dogru bir transfer hamlesi olur.

O paraya değmez. Oyuncu doğru ama daha makul bir paraya..

196 milyon paund ve doğru ha
Paradan bağımsız bakmak gerek. İşin o kısmına odaklanırsak hiç bir transfer 'doğru' olmaz. Ben sadece oyuncunun kalitesine bakarım artık. ( Piyasa malesef bu şekilde. )

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geri
Üst Alt