Real Madrid CF Takip Başlığı

Haberi salan önemli bir muhabirdi yalnız, DK sonrası bu işin kokusu ortaya çıkar.

2002-2006-2014 parlayan kimse aldılar, gelenek haline getirip devam ettirmek isteyebilirler.

2010 Dünya kupasindan sonra da Mesut ve Khedira yi almislardi yanlis hatirlamiyorsam. Khedira neyse de Mesut Almanya da parlayan adamlardan di o turnuva da.

Şimdi baktım.2014 Dünya Kupası'ndan sonra James,Kroos ve Navas'ı;2010'dan sonra Mesut ve Khedira'yı;2006'dan sonra Cannavaro'yu;2002'den sonra Ronaldo'yu almışlar.

2010 Dünya kupasindan sonra da Mesut ve Khedira yi almislardi yanlis hatirlamiyorsam. Khedira neyse de Mesut Almanya da parlayan adamlardan di o turnuva da.

En iyi bazında konuştum.

2014'te Messi seçilse de James en çok sivrilen adamdı.
2002'de Ronaldoydu, 2006'da da ayıp olmasın diye Zidane'a verdiler ama en iyi oyuncu Cannavaro seçilmişti.

2010'da Forlan seçildiği için biraz da en iyiye değil de parlayana yöneldiler.

Real Madrid'de bir Almanya potansiyeli görüyorum. Gerekli hamleleri yapmazlarsa duvara toslayabilirler. Forvet almalari lazim en basta.

Casemiro-Kroos-Modric orta sahasi bir seneyi daha kotaramaz gibi, farkli sistemler oynamalilar arada.

Asensio'nun milli takimda faydali olabilmesi icin önce Real Madrid'de belli bir performansin üstüne düzenli olarak cikmasi gerekiyor, forvet arkasinda daha etkili bir oyuncu. Isco denilen Alper Potuk'u gerekirse kulübeye cekmeliler kupa maclari haric.

Real geçen yıl bok gibiydi zaten, CL almaları gözümde bunu değiştirmiyor.

Lakin süperstarlarla değil de takım olarak başarılı olunduğunu gördükleri için buna yönelik hamleler yapabilirler.

Santrafor konusu muallak ama, Kane işi yaş, kimi alacaklar.

DhR0i6vW4AAQfag.jpg

Evet renktaşlar bildiğiniz gibi Ronaldo Juve'ye transfer oldu.

Sizce Florentino Perez bu yaz Real'e sansasyonel bir transfer yapacak mı ? Kimlerin gelmesini bekliyorsunuz ?

Cengiz Ünder i alacaklarmış

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Hazard dururken sirf ismi daha sensasyonel diye Neymari almakta israr ediyorlar.

kendi gitmek istiyodu oynayamadığı için yedek için iyi oyuncu tabi
eriksen gelirse kroos kesik yer 4-3-3 sistemine tam uymaz lopequinin
kanat oyun kurucu oynayabileceğine inanılıyorsa gelebilir ama
Merkezde oynatılır diye düşünüyorum Modric yaşlanmaya başladı monte edilir oraya çok rahat.

Neymar denen serefsizi bu serefli forma altinda izlemek istemiyoruz. Hazard, mbappe, sergej yeterli olur.

Geri
Üst Alt