- 19 Mart 2014
- 29.575
- 30.996
- 2.718
Bence Real için en ideal forvet adayım Lukaku'dur. Onun peşine düşmelidir. Real istese alır ama peşine düştüklerini düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farkı basması Henry'den iyi mi yapıyor yani. Les gibi oyuncu. Beğenmiyorum da tarzını da sevmiyorum. Yıllardır Real Madrid'in as forveti olması skandal bana göre.Ulan Halacilar siz demiyonuz mu CL en onemli kupa topcunun CL'de ne yaptigi onemli o yuzden Penaldo = Kraldo diye
E o zaman Benzema da CL'nin en golcu Fransizi az SAYGI gosterin Henry, Trezeguet falan farki basmis bunlara
Adam CL tarihinin en golcu 4. ismi
Simdi gerci dersiniz ki Real'de oynamasa atamazdi
Abi doğru bir transfer olmaz Lukaku, 150 milyon euro isterler üzerine.Bence Real için en ideal forvet adayım Lukaku'dur. Onun peşine düşmelidir. Real istese alır ama peşine düştüklerini düşünmüyorum.
Guzel abarttin gercekten, bunu soyleyebilmek icin aslinda kendin cok iyi futbol oynaman gerekir. Begenmek begenmemek ayri bir sey herkes bu konuda ozgurce istedigini soyleyebilir ama bu yorum komik olmus. Adam o yuzden 10 yildir Real Madrid de , futbolcu olmadigindan (!)benzema malın önde gideni + futbolculukla alakası olmayan kamyoncu kılıklı hanzodur. real gibi takım bu salağı nasıl as forvet oynattı inanamıyorum .
Cavanide olabilir. Ancak bence Real'in başta çözmesi gereken sorun Kroos-Modric ikilisine oluşturabilecekleri teknik orta saha alternatifi, 3 yıldır ne kadar büyük kupa varsa bu ikili sayesinde topladılar. Lukaku için üzerine düşseler 150 milyon Real için çok büyük bir rakam değildir. Harbi Cavani'yi direk alırım Real'in yönetiminin yerinde olsam. Adam Neymarla sorun yaşıyor. 80 milyona bitirirler.Abi doğru bir transfer olmaz Lukaku, 150 milyon euro isterler üzerine.
Almaları gereken adam Cavani, şu anki kaliteli takımı o tamamlar.
Kanatları da Bale, Asensio, Junior, Vazquez hatta Isco götürür.
O ikili 2-3 sene daha götürür Modric 20lik genç gibi oynuyor. Kovacic gitmezse o var üstüne.Cavanide olabilir. Ancak bence Real'in başta çözmesi gereken sorun Kroos-Modric ikilisine oluşturabilecekleri teknik orta saha alternatifi, 3 yıldır ne kadar büyük kupa varsa bu ikili sayesinde topladılar. Lukaku için üzerine düşseler 150 milyon Real için çok büyük bir rakam değildir. Harbi Cavani'yi direk alırım Real'in yönetiminin yerinde olsam. Adam Neymarla sorun yaşıyor. 80 milyona bitirirler.
Bence Real için en ideal forvet adayım Lukaku'dur. Onun peşine düşmelidir. Real istese alır ama peşine düştüklerini düşünmüyorum.
Farkı basması Henry'den iyi mi yapıyor yani. Les gibi oyuncu. Beğenmiyorum da tarzını da sevmiyorum. Yıllardır Real Madrid'in as forveti olması skandal bana göre.
abartı kısmına katılıyorum amacım bir gerçeğin altını çizmek .Guzel abarttin gercekten, bunu soyleyebilmek icin aslinda kendin cok iyi futbol oynaman gerekir. Begenmek begenmemek ayri bir sey herkes bu konuda ozgurce istedigini soyleyebilir ama bu yorum komik olmus. Adam o yuzden 10 yildir Real Madrid de , futbolcu olmadigindan (!)
150 milyon euro uzerinden konuyu devam ettirecek olursak bunu cok rahat verebilirler, kac yildir kar yapan bir kulup Real ayrica daha yeni 110 milyon euro aldilar Ronaldo icin.Nereye aliyor Lukaku en az 150m Real'in bu paralari verebilecek durumu yok
Iyi yillari da oldu ama son 2 senedir gercekten kotu bu konuda katiliyorum, o yuzden Real de artik buyuk takimin yapmasi gerektigi gibi hareket edip ondan daha iyi bir golcu almalilar.abartı kısmına katılıyorum amacım bir gerçeğin altını çizmek .
10 yıl işine bakarsak çok şey söyleriz. göztepe'nin bile senesinde sepetlediği sabri bizde saçını ağarttı
benzema real'in as forveti olması denildiği gibi skandaldır .
150 milyon euro uzerinden konuyu devam ettirecek olursak bunu cok rahat verebilirler, kac yildir kar yapan bir kulup Real ayrica daha yeni 110 milyon euro aldilar Ronaldo icin.
Evet sol forvet oynuyordu zaten o dönem.
Şu an yaptığı kötü şey net pozisyonları kaçırmak lakin hayvan gibi pozisyona giriyor.
Higuain çok daha boktandı Real'de iken.
İspanya'da Ronaldo'ya kesilen vergi cezası ile alakalı sanırım. Ronaldo biraz farklı heyecan yaşamak istemiş olabilir. Real'de bu vergi olayından sonra pek Ronaldo tarafında durmadı. 33 yaşındaki bir adamdan 110 milyon avro para kazandılar. Biz de olsa bende satılmasını isterdim.. birçok otoriteye göre dünyanın en bitirici forvetini satıp cavani , lewandowski gibi ondan alt levellere talip olmak zorunda kalmak düşünmek nasıl bir stratejik hamledir anlamadım . konuya hakim bir arkadaş izah ederse sevinirim .