Real Madrid CF Takip Başlığı

MARCA'nin haberine gore, Portekiz liginin en iyi stoperi olan Portolu Eder Militão, Real Madrid e transfer olmak uzere.

Real Madrid bu transfer icin 50 milyon euro odeyecek.

Gecen bir haber okudum, Ispanya'da kadroya 3 non-EU oyuncu alinabiliyormus su an Casemiro, Valverde, Vinicius kontenjani dolduruyormus. Yazin Casemiro vatandaslik alacakmis Rodrygo'yu kaydedeceklermis. Brexit yuzunden Bale'in durumu sikinti yaratiyormus.

Bu Eder Militao'nun bildigim kadariyla EU vatandasligi yok. Nasil olacak bu is? Acaba Valverde kiralanacak mi? Oyleyse bize yollarlar mi :asd: ?

Gecen bir haber okudum, Ispanya'da kadroya 3 non-EU oyuncu alinabiliyormus su an Casemiro, Valverde, Vinicius kontenjani dolduruyormus. Yazin Casemiro vatandaslik alacakmis Rodrygo'yu kaydedeceklermis. Brexit yuzunden Bale'in durumu sikinti yaratiyormus.

Bu Eder Militao'nun bildigim kadariyla EU vatandasligi yok. Nasil olacak bu is? Acaba Valverde kiralanacak mi? Oyleyse bize yollarlar mi :asd: ?
Casemiro Ispanyol pasaportu alacakmis. Valverde de belki kiralik gonderilir.

Casemiro Ispanyol pasaportu alacakmis. Valverde de belki kiralik gonderilir.

Tamam bunu ben de yazdim. Su an Casemiro - Valverde - Vinicius. Yani simdi gelirse hemen bunlardan biri kadro disi kalacak ya da Eder Militao oynayamayacak. Seneye gelirse kadroda Valverde - Vinicius - Rodrygo - Bale olacak Casemiro gitse bile. Bunlardan en az ikisini yollamalari gerekecek Militao icin. Vinicius - Rodrygo gitmeyecegine gore Bale satilir Valverde kiralanir gibi. Valverde'ye sulanalim iste :D

Gerci Ispanya ici kiralarlar vatandaslik almasi icin herhalde.

Tamam bunu ben de yazdim. Su an Casemiro - Valverde - Vinicius. Yani simdi gelirse hemen bunlardan biri kadro disi kalacak ya da Eder Militao oynayamayacak. Seneye gelirse kadroda Valverde - Vinicius - Rodrygo - Bale olacak Casemiro gitse bile. Bunlardan en az ikisini yollamalari gerekecek Militao icin. Vinicius - Rodrygo gitmeyecegine gore Bale satilir Valverde kiralanir gibi. Valverde'ye sulanalim iste :D

Gerci Ispanya ici kiralarlar vatandaslik almasi icin herhalde.
Bale cok belirsiz, Brexit faciasi ve veto olma olayi var suan Ingiltere de. O yuzden onu simdilik saymiyorum. Belki simdi parayi basip sezon sonu icin alirlar. O zaman da planlarini ona gore yaparlar artik bunu dusunup hallederler yani :)

Rodrygo ve Valverde yi bize yollasinlar 1 sezonluk. :)

Kane artik gelmez gibi. Hazard ve forvet alirlarsa bir ihtimal seneye sampiyon olurlar gibi.

Hazard sezon sonu %1500 realde ona suphe yok. Perez denen muptezel forvete kimi alacak bakalim.

Hazard'a 3 defa kontrat onermisler hepsini reddetmis galiba ucuza bile kapatacak Real bu transferi. 100m gibi komik bir bedele alirlarsa sasirmamak gerekir.

ispanya liginin bi çekiciliği yok geldiği yere kıyasla
ingiltere ligi daha zevkli ve kaliteli futbol oynanan bir lig.

ben olsam çıkmam premierden, çocukluk hayali falandır bilemem.

Ramos' Real Madrid penalties this season (all scored)...
15 August - 4-2 extra-time defeat by Atletico Madrid in Uefa Super Cup - bottom right corner
26 August - 4-1 win at Girona in La Liga - Panenka
1 September - 4-1 win over Leganes in La Liga - placed to right
3 November - 2-0 win over Real Valladolid in La Liga - Panenka
11 November - 4-2 win at Celta Vigo in La Liga - Panenka
9 January - 3-0 win over Leganes in Copa del Rey - bottom left corner
24 January - 4-2 win over Girona in Copa del Rey - Panenka

herife bak 4 tane panenka

Real Madrid, 2013’ten bu yana kadrosuna kattığı 13 genç oyuncu için toplam 228.75 milyon euro bonservis ödedi. (Spor Arena+)

41028

Solari takımı iyi topladı. Real Madrid belki bomba diye tabir edilen transfer yapmadı ama çok iyi gençleri var. Vinicius Junior uzun yıllar bu formayı giyer. Regulion,Cabellos'ta eklenebilir.

Ayrıca Ramos, Ronaldo gittikten sonra tam anlamıyla büyük kaptan oldu. Takımın lideri olduğunu çok net hissettiriyor. Ronaldo,Marcelo'nun bile ıslıklandığı yerde Ramos hiç tepki almadı. Real taraftarı bile bu kadar seviyorsa boşa değil..

SON DAKIKA:

Isco, takim arkadaşları tarafından istenmiyor ve artik kadroda onlarla beraber kalmasini istemiyorlar.

Sebep: iddialara gore, epeydir takim icinde huzursuzluk yaratmasi ve Ajax maci oncesi kulubede oturmak istemedigini acik acik belirtmesi ve bu sebepten dolayi bu maci onemsemedigini antrenmandaki tavirlariyla belli etmesidir. Bu da takim arkadaslari tarafindan profesyonellige uymayan ve Real de oynayan bir oyuncuya yakismayan hareketler olarak goruluyor.

Isco' nun sezon sonu takimdan ayrilmasi gundemde.

kaynak: OK Diario

1/2 oranı kaçırmamış Perez. Hazard gelir seneye.

Geçen haftaki Atl.Madrid galibiyetleri resmen Barça'yı rahatlatmaktan başka bir işe yaramadı.​
Bu arada gollerini twitter'den Fifa animasyonu ile lanse ediyorlarmış, çok ciks.​

Geri
Üst Alt