Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he he...Messi erik merik dinlemez futbolu birakana kadar ligi unutsun real
Kendisine verdigim son şansı iyi degerlendirecek gibi. Ama Kralappe çilegini almak zorunda oldugunu belirtelim.perez başkana yaptığın telkinler işe yaramış gözüküyor
Katalonyaspor da istiyordu bunu hoJovic h.o.
Hazard cepte zati haladaş. Bizler Kralappeyi bekliyoruz.@Murat Kara
Adı uzun bir süredir İspanyol devi Real Madrid'le birlikte anılan 28 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, mücadele sonrası basın mensuplarına verdiği demeçte geleceğiyle ilgili nihai kararını verdiğini söylerken şunları kaydetti:
"Takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasının geleceğim üzerinde bir etkisi olmayacak. Ben kararımı 2 hafta önce verdim ve kulübe ilettim. Şu anda da neler olacağını görmek için bekleme hâlindeyim."
"Ben kararımı vermiş olsam da bu konu, yalnızca benimle alakalı değil. Önümüzde oynamamız gereken bir final var ve sonrasında her şeyi göreceğiz. Durumun şimdiye kadar netlik kazanmasını istedim ama olmadı. Ben de hepiniz gibi bekliyorum."
O zor beHazard cepte zati haladaş. Bizler Kralappeyi bekliyoruz.
öptügümün perezi bize kante + pogba + mbappe + hazard+ lewa borclu aslindaHazard cepte zati haladaş. Bizler Kralappeyi bekliyoruz.