Real Madrid CF Takip Başlığı

Real Madrid, teknik direktör Zinedine Zidane'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

tottenhama özenmişler ama ben bu çim girme mekanizmasını çözemedim ingilizler 3 e bölüp otoparka sokuyordu bunlar nasıl bir mekanizmayla aşağı sokuyorlar kafam almadı :D
O kadarini ben de bilmiyorum :) Ama bizim stada da iyi gidermis aslinda.

+100m€ ödedikleri hazard geçen sene çok sakatlanmış. Olağanüstü istatistikleri de yok henüz.

Daha maçın başinda 10 kişi kalmişlar, Militao atılmış. Zidane bu gidişle sezon sonunu görür mü emin değilim

Atletico mala baglamazsa bu sene güle oynaya sampiyon olur. Adamlar 2 maci eksik olmasina ragmen 7 puan farkla liderler.

10 kişi kalmadan önce Modric'le Courtois arasındaki topta Modric bıraktı herif kaleciye vurdu. Kritik yerlerde saçma sapan top kayıpları, rakip ceza sahasında vuramadıkları ile maç satan takım havasındaydılar. Sıkıntı sadece Zidane değil orta sahanın yenilenmesi lazım en başta.

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana bekleneni veremeyen Eden Hazard üst karın bölgesinde yaşadığı problemden dolayı 4-6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak.

Madrid'li Falcao
1612425402440.webp

Ilk idmana 130 kilo olarak geldiğinde defedilmeliydi. Gozumde dunyanin en serefsiz topcularindandır.

Geri
Üst Alt