- 2 Nisan 2012
- 43.336
- 22.322
- 2.888
Real Madrid, teknik direktör Zinedine Zidane'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni Bernabeu:
Calismalar yaklasik 1 senedir devam ediyor, bu sene bitirilmesi planlaniyor.proje mi bitirildi mi abi
tottenhama özenmişler ama ben bu çim girme mekanizmasını çözemedim ingilizler 3 e bölüp otoparka sokuyordu bunlar nasıl bir mekanizmayla aşağı sokuyorlar kafam almadıCalismalar yaklasik 1 senedir devam ediyor, bu sene bitirilmesi planlaniyor.
O kadarini ben de bilmiyorumtottenhama özenmişler ama ben bu çim girme mekanizmasını çözemedim ingilizler 3 e bölüp otoparka sokuyordu bunlar nasıl bir mekanizmayla aşağı sokuyorlar kafam almadı![]()
biz önce çatıyı halledelim abiO kadarini ben de bilmiyorumAma bizim stada da iyi gidermis aslinda.
Yeni Bernabeu:
Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana bekleneni veremeyen Eden Hazard üst karın bölgesinde yaşadığı problemden dolayı 4-6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak.