Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Official Real Madrid C.F. Başlığı

İyi dedin burasını, işte Barca bu yüzden taklit edilemeyecek bir takım. Bir kulüptende ötesi. Onu farklı kılan oynadıkları futbol ve başarıları, bunu kimse tartışamaz. Bu yüzdende dünyanın en büyük takımı.

Bak yanlış anlasılmasın.Barca'nın oynadığı futbolu bende çok severim.Ancak sen gider kupaları koyarsan Real karşısında ezilirsin.

Bak yanlış anlasılmasın.Barca'nın oynadığı futbolu bende çok severim.Ancak sen gider kupaları koyarsan Real karşısında ezilirsin.

Avrupadaki en son başarısı neymiş Real'in ? Neyiyle tanınıyor Real Madrid ? Benim için önemli olan futboldur ve kulüp felsefesidir. Eğer bir takım oynadığı futbol ile yıllar geçsede halen konuşuluyorsa o takım büyüktür. Başarı tabiki gelir ama Yunanistan gibi 2004'te savunma yaparak aldığın kupa çokta önemli değildir bence.

Avrupadaki en son başarısı neymiş Real'in ? Neyiyle tanınıyor Real Madrid ? Benim için önemli olan futboldur ve kulüp felsefesidir. Eğer bir takım oynadığı futbol ile yıllar geçsede halen konuşuluyorsa o takım büyüktür. Başarı tabiki gelir ama Yunanistan gibi 2004'te savunma yaparak aldığın kupa çokta önemli değildir bence.

Bak sende bunu iyi dedin;benim için önemli olan diyorsun.Ama objektif olarak bakalırsa dünyada büyüklük kupa ile belirlenir.

Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı

Real bu sene cidden güzel oynuyor. Dün inanılmaz keyif aldım. Her maçları bol gollü.

REal vs Barça iyi çarpışcaklar bu sene o forvetleri Higuain mükemmel ya.

Ronaldo zaten insan değil. Böyle bir futbolcu yok. Adam eziyor geçiyor.

Attığı golü dünya da sayılı adamlar atar. 5 kişinin arasında bu kadar seri sakin ve süper vuruş yapacak az adam var. Bizde sadece Hagi bu tarz rakipleri kaleciyi yatırıp gol atmıştı.

CR9.jpg

Hey yavrum be Essien gibi fiziği oldu maşallah.:D

Ne yağladınız Barça'yı be :D

Nedense hiçbir sempati duymuyorum bu takıma :)

La Liga 18.Hafta - 16 Ocak 2010 21:00

Athletic Bilbao [1 - 0] Real Madrid

3' [1 - 0] Lorente

Yahu kendi sahasında müthiş futbol , şov deplasmanlarda 0

Deplasmanlarda böyle gidersek Barca şampiyon olur . Puan farkı 5 oldu galiba

real den bisey olmaz benzema yine dokuluyor xabi alonso da kotu oynuyor attigi butun paslar rakibe gidiyor

Barnabeu'da CR9 Show.

Geri
Üst Alt