Real Madrid CF Takip Başlığı

ne alaka? kafan guzel mi aksam aksam?

dsc_1292-jpg.8567

resim bozuk (gozukmuyor) yorumun gibi, bosuna zorlama... ;) topic seni kabul etmiyor..

Photos du journal - Football Trolls & Memes | Facebook

Tecavüz yaptık diye dalga geçiyorlar.Birton daha paylaşım var böyle.Sen eğer böyle paylaşımlardan memnun isen bu başlık altında yazmaya devam edebilirsin.

Uzuluyorsan fazla dokunuyorsa bakmazsin es gecersin, baskasida gelir sen soyle boyle yaziyon der senin yazmani istemez, sende nasil cevap verirsen buna aynisi ben ve burada normal yazanlar icinde gecerli, izin verirsen biz nerede nasil yazacagimizi biz karar verelim, orada ne yazilmissa beni ilgilendirmez burada gelip genelleme yapma. hadi bye ..

uzuluyorsan fazla dokunuyorsa bakmazsin es gecersin, baskasida gelir sen soyle boyle yaziyon der senin yazmani istemez, sende nasil cevap verirsen buna aynisi ben ve burada normal yazanlar icinde gecerli, izin verirsen biz nerede nasil yazacagimizi biz karar verelim, orada ne yazilmissa beni ilgilendirmez burada gelip genelleme yapma. hadi bye ..

Ben genelleme yapmıyorum.Sadece bu tarz düşüncelere sahip Madridli taraftarların,paylaşımlarını yapan taraftarlarımıza şaşırıyorum desek daha doğru olur.

Ben genelleme yapmıyorum.Sadece bu tarz düşüncelere sahip Madridli taraftarların,paylaşımlarını yapan taraftarlarımıza şaşırıyorum desek daha doğru olur.

Herkesin dusuncesi farkli, ben de en az senin kadar carsamba gunu uzuldum emin ol, ama bu benim Real e gosterdigim hayranligimi degistirmez, bizimkiler de cikip adam gibi oynasalardi, adamlar 10 kisi bizi rezil etti malesef, bunu baska turlu izaa edemeyiz. Olan oldu, ama hayat devam ediyor, bende burada digerleri gibi yazmalara devam edecem..

Sasiracak bir olay yok cunku. Neyse daha da fazla uzamasina gerek yok diyeceklerim bu kadar insallah anlamisindir...

Bosa uzatmayın yav olan olmuş biten bitmiş. Gerenk yok

Tapatalk ile gönderildi

Alttaki yorumlara bakmanıda öneririm.

Linkini verdiğiniz sayfanın ismi: Football Trolls & Memes

Böyle bir sayfadan ne bekleyebilirsiniz ki başka? Ne RM'nin sayfası, ne de taraftarlarının. Yani bu sayfayı bahane ederek RM'ye dokundurmak biraz tuhaf.

Hem Youtube, Facebook gibi sitelerdeki yorumları ciddiye alacak birisi olsam, direk intihar ederdim. Çünkü bu sitelerdeki yorumları okuyunca insanlık diye bir şeyin kalmadığına şahit oluyorum çoğunlukla. Fazla ciddiye almayın derim.

Herkesin dusuncesi farkli, ben de en az senin kadar carsamba gunu uzuldum emin ol, ama bu benim Real e gosterdigim hayranligimi degistirmez, bizimkiler de cikip adam gibi oynasalardi, adamlar 10 kisi bizi rezil etti malesef, bunun baska turlu izaa edemeyiz. Olan oldu, ama hayat devam ediyor, bende burada digerleri gibi yazmalara devam edecem..

Sasiracak bir olay yok cunku.

Düşünce tarzlarımız çok farklı.Avrupa da hiçbir takımın sempatizanı olmadığım için sanırım sizi hiç anlayamayacağım.

Linkini verdiğiniz sayfanın ismi: Football Trolls & Memes

Böyle bir sayfadan ne bekleyebilirsiniz ki başka? Ne RM'nin sayfası, ne de taraftarlarının. Yani bu sayfayı bahane ederek RM'ye dokundurmak biraz tuhaf.

Hem Youtube, Facebook gibi sitelerdeki yorumları ciddiye alacak birisi olsam, direk intihar ederdim. Çünkü bu sitelerdeki yorumları okuyunca insanlık diye bir şeyin kalmadığına şahit oluyorum çoğunlukla. Fazla ciddiye almayın derim.

Usta yinede insan üzülüyor.Neyse uzamasın konu.Paylaşımlara devam..

3. lig takımıyla 0-0 berabere kalmışlar. İnşallah Copenhagen maçını daha ciddi oynarlar..

Geri
Üst Alt