Real Madrid CF Takip Başlığı

Cok konusmasin. Son 20 yilda Barca La Liga'nin icinden gecti. Seneye de sampiyonlar.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Ramos ofisime geldi ve bana Çin'den çok yüksek bir teklif aldığını ancak bonservissiz gidebileceğini söyledi. Ona bunun olamayacağını söyledim. Kaptanımızın bedavaya ayrılmasına izin vermemiz mümkün değil"

Eden Hazard, önümüzdeki pazartesi Real Madrid'e imza atacak. (AS)

Real Madrid Başkanı Florentino Perez: "Ramos ofisime geldi ve bana Çin'den çok yüksek bir teklif aldığını ancak bonservissiz gidebileceğini söyledi. Ona bunun olamayacağını söyledim. Kaptanımızın bedavaya ayrılmasına izin vermemiz mümkün değil"

Hain Ramos

Ramos: "VAR cikti mertlik bozuldu... İnşallah insanlara iyi futbolculuğumu değil de adamlığımı bırakırım"

Sergio Ramos: "Kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum. Bu açıklamaları da çıkan iddiaları sonlandırmak için yapıyorum. Taraftarlar endişelenmesin."
Sergio Ramos: "Ben Real Madridliyim ve kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum. Real Madrid'den ayrılacaksam da kupa kazanarak ayrılacağım."

Kaptan kaliyor

Bu arada perez transfer yap lan

Pogba Modric
Eriksen
Mbappe Griezmann Hazard

Yap cöp

Ramos: "Hic bir yere gitmiyorum"

Ramos: "Futbolu Real Madrid'de bırakacam"

2514948_o350d.jpg

Çin'e gitmeyip Real Madrid'de kalacağını açıklayan Sergio Ramos, 3 çocuğunun annesi Pilar Rubio ile 15 gün sonra evleneceğini açıkladı.

Sergio Ramos: "Eğer Real Madrid başkanı olsaydım benim gibi bir adamla ömür boyu sözleşme imzalardım (gülerek)"

Bütün piyasa Madrid'i bekliyor.

Yer yerinden oynayacak Real harekete geçtiğinde.

Geri
Üst Alt