Real Madrid CF Takip Başlığı

Klopp gelmek için, Vinicius denilen çıban başının gönderilmesi şartını koymuş.
1768559377845.webp

hmmm
KABULL

Real Madrid, taraftarların oyuncuları yalnızca işler yolunda gittiğinde desteklediğini düşünüyor. (COPE)

Kylian Mbappé: “Bizi yuhalamak isteyen taraftarları anlıyorum. İşleri doğru yapmıyoruz. Hoşuma gitmeyen şey ise, eğer yuhalayacaklarsa, tüm takımın yuhalanması gerektiğiydi. Tek bir oyuncuyu hedef göstermemelisiniz. Takım olarak kötü performans sergiliyoruz.”

Arda Güler harbiden bambaşka bir kalite. Levante maçını izledim de oyunun durduğu süreleri saymazsak 20 dklık bir performans. yani messi olsa o sürede bu kadar gol fırsatı yaratamazdı.

Uzun toplar, bir kanattan öbürüne atağın yönünü değiştirmeler, topu tutup takım arkadaşlarına nefes almaları için süre tanıması, araya koşu yapan oyuncuların önüne servis yapması ve savunmaya yardım etmesi.
yazarken nefesim kesildi çünkü tek nefeste böyle heyecanlı şeyler yazabilmek gerçekten çok zor. Şahsen arda bizde olsa her maç oynamasını isterdim ve tüm yaş gruplarımızdaki 10 numarayı ile kaptanlıkları ona verirdim.
hafta sonu u21 maçımız mı var istersen o maça 10 numarası ile çıkabilirdi hocaya bile sormasına gerek yok böyle oyunculara yıldız gibi bakacaksın çünkü azlarr. evet gökyüzünden çok fazla olabilir ama yeşil yuvarlak yani yeşil saha çimlerinde çok azlar

Son düzenleme:
bellingham sakatlanmış

Madrid CL sonrası kaybetmiş. Barca'nın kendisine verdiği avantajı iade etmiş oldu böylece. Asencio büyük hata yapmış.

Real Madrid, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek ve henüz sözleşmesini uzatmamış olan Senny Mayulu'ya büyük ilgi gösteriyor.

Birçok Premier Lig kulübü gibi Real Madrid de Blanc-Mesnil doğumlu oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Florentino Pérez ve Madrid scoutları, 19 yaşındaki oyuncunun çok yönlülüğünü ve gelişim potansiyelini takdir ediyor.

Parisli genç oyuncu, Real Madrid'in ilgisinden şüphesiz gurur duyacaktır.

Kaynak: Foot01

Geri
Üst Alt