- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı
Liecester 1-2 Real Madrid ( Callejon, Benzema )
Liecester 1-2 Real Madrid ( Callejon, Benzema )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madrid bu haberle şok oldu!
Real Madrid'in Ronaldo ve Kaka'yı alırken kredi çektiği İspanyol bankası, krizde Avrupa Merkez Bankası'ndan yardım almak için iki futbolcuyu teminat gösterdi. Futbol dünyası bir iflas durumunda futbolcuların akıbetini tartışıyor.
Dünyanın en pahalı futbolcusu Cristiano Ronaldo, transferi için Real Madrid futbol takımına kredi sağlayan İspanyol bankası krize girince Avrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından "el konulma" riski ile karşı karşıya kaldı.
2009 yılında Portekizli futbolcuyu İngiliz kulübü Manchester United'dan alan Real Madrid transfer ücreti için Bankia adlı İspanyol bankasından kredi çekti. Real Madrid, Ronaldo'dan sadece iki hafta önce de Brezilyalı milli futbolcu Kaka'yı almak için de aynı bankaya başvurmuştu.
Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, Ronaldo ve Kaka'nın transferini gerçekleştirebilmek için Bankia'dan toplam 76.5 milyon euro kredi aldı.
İspanyol bankası, krizde Avrupa Merkez Bankası'ndan yardım almak için iki futbolcuyu teminat gösterdi. Bu gelişmelerin ardından olası bir iflas durumunda futbolcularının durumunun ne olacağını merak ediyor.
Milliyet
Bu konuyla alakali hicbir resmi aciklama gelmedi real madridden. Bana turk basininin uydurmasi gibime geldi.
Takıma baktığımda ilk dikkatimi çeken 1 tane bile siyahi oyuncunun olmadığı oldu.
Nuri ne zaman düzeliyor?
Barcelona maclarina yetisemez heralde?