- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harıka :tiphat:
Real Madrid Barcelona ile biraz daha baş edebilmesi için Falcao'yu alması şart.Ceza sahasında Puyol bile zor tutar bu adamı.Benzema ve Higuain çok iyi forvetler fakat hiçbiri ceza sahası içinde çok etkili oyuncular değil.Real Madrid bu sene evinde kapanan rakiplere karşı zorlandı. Hatta evinde hiç kaybetmeyen Mourinho 2 mağlubiyet aldı galiba.
Dedigin gibi etkili bir forvet sart. Ben ibrahimovicten yanayim. Gecen sezon 2 kez ic sahada yenildi. Gijon ve zaragoza. o iki macta yanilmiyorsam sampiyonlar ligi maclari oncesiydi ki o iki macta da ne goller kacti. Bence kapali defansi acma sikintisi yok. Ancak sanssiz oldugu maclarda 0-0 1-1 gibi aptal takimlara puan kaybetti. O maclarda da cok cok net goller kacti.
Bence bu takima uc isim sart. De Rossi, Ibrahimovic, chellini
Real Madrid Barcelona ile biraz daha baş edebilmesi için Falcao'yu alması şart.Ceza sahasında Puyol bile zor tutar bu adamı.Benzema ve Higuain çok iyi forvetler fakat hiçbiri ceza sahası içinde çok etkili oyuncular değil.Real Madrid bu sene evinde kapanan rakiplere karşı zorlandı. Hatta evinde hiç kaybetmeyen Mourinho 2 mağlubiyet aldı galiba.
di mariyi hic begenmiyorum arkadaslar
Nuri nin forma numarasi 6 mi?
Hayır, 5 numara.
Bir arkadas ispanya ya gitti,Nuri nin formasini almis 6 numara ama.
Nuri nin forma numarasi 6 mi?
Hayır, 5 numara.
Forma cok güzelmis, hayirli olsun.
Bendede gecen senenin siyahi var.
Nuri veya Mesut formasi cok aradim ama bulamadim Türkiye'de.
10 numara giyecek.