Real Madrid CF Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı

Real Madrid, Argentinos Juniors ve River Plate altyapısında forma giyen 7 yaşındaki Leo'yu transfer etti. Ülkesinin basınına konuşmuş genç Arjantinli. ''İdolüm Messi ve Real Madrid formasını bir an önce sırtıma geçirmek istiyorum'' demiş. Çok yetenekli futbolcu olduğu söyleniyor.

leonel-angel-coira.jpg

Ronaldo hazırlık maçlarında da çok istekli. Döktürüyor sürekli. Adam sürekli oynuyor, gerçekten saygı duyulacak cinsten. O kadar para, o kadar şöhret ama saha içinde 1 gram bozulma yok.

Real sezon oncesi 7 hazirlik macinin 7 sini de kazandi. Son 24 yilin en iyi baslangici.

-------------Benzema-------------

Kaka-----------Özil---------Ronaldo

--------Nuri-----------Xabi--------

Coentrao--Carvalho---Pepe--Ramos

---------------Casillas-------------

-----------------Casillas--------------------------

-----------Pepe---------Carvalho----------------

--S.Ramos-----------------------Coentrao-----

-----------Xabi Alonso--Nuri--------------------

--Ronaldo-------Mesut------------Marcelo------

------------?(Falcao olursa iyi olur)--------------

Herkes neden sola Coentrao'yu yazıyor anlamadım. Marcelo, bence Dünya'nın en iyi 5 sol bekine girer. Kimse izlemiyor sanırım Marcelo'yu. Muhteşem bir sol bek ve Coentrao'dan kesinlikle çok daha iyi.

Herkes neden sola Coentrao'yu yazıyor anlamadım. Marcelo, bence Dünya'nın en iyi 5 sol bekine girer. Kimse izlemiyor sanırım Marcelo'yu. Muhteşem bir sol bek ve Coentrao'dan kesinlikle çok daha iyi.

Telaşa gerek yok büyük ihtimal ikiside oynar.

Mourinho'yu kaç yıldır takip ediyoruz.Kurduğu takımlar genellikle sert ve savunma yönü güçlü takımlar olmuştu.Bu yüzden sol tarafta %99 Di Maria'yı kesip savunma ve hücumu dengeli olan Marcelo'yu oynatacaktır.Sadece zorluk dercesi düşük maçlarda Di Maria'yı oynatır.

Coentrao'nun ben Marcelo ile birlikte oynayacaklarını düşünüyorum.Son derece dengeli olurlar.

Sol cizgide Marcelo- Coentrao ikilisi oynayacak bence.

Coentrao oynamaz. Hiç hazır bir görüntü vermedi hazırlık turnuvalarında. Di Maria oynar onun yerine.

Mourinho'nun kafasında baştan beri bu vardır.Yoksa yedek bir oyuncu için 30 milyon avro vermezler.

Di Maria da 33 milyon euroya geldi. 33 milyon euroluk adam yedekte mi oturacak şimdi? :) Coentro, bu haliyle 11'de oynayamaz. Çünkü hazırlık turnuvasında gerçekten iyi bir izlenim vermedi. Di Maria'nın oynamasını bekliyorum ben yine.

Di Maria geçen seneki performansında sonra kolay kolay yedek bırakılmaz. Coentrao transferi çok gereksizdi bence onun yerine Khedira yerine iyi bir adam alınmalıydı.

Di Maria da 33 milyon euroya geldi. 33 milyon euroluk adam yedekte mi oturacak şimdi? :) Coentro, bu haliyle 11'de oynayamaz. Çünkü hazırlık turnuvasında gerçekten iyi bir izlenim vermedi. Di Maria'nın oynamasını bekliyorum ben yine.

Ama Di Maria'yı geçen yıl aldılar ve kafalarında direk 11 oyuncusuydu ve öylede oynadı zaten.Şimdi de farklı şeyler düşünüyorlar.

65 milyon euro luk adam Kaka yedekti. Sakat olmadigi zamani kastediyorum.

Mourinho fiyatina gore oyuncu oynatmaz. bana gore onun kafasinda sol cizgiyi saglama almak var. Yeterince hucum var zaten. Di maria nin defans yonu zayif. Bana kalirsa coentrao sol kanatta oynayacak. Tabii Marcelo bu performansi surdururse.

Oha Coentro iyi izlenim vermedi.Farklı maçlar izledik galiba.

65 milyon euro luk adam Kaka yedekti. Sakat olmadigi zamani kastediyorum.

Mourinho fiyatina gore oyuncu oynatmaz. bana gore onun kafasinda sol cizgiyi saglama almak var. Yeterince hucum var zaten. Di maria nin defans yonu zayif. Bana kalirsa coentrao sol kanatta oynayacak. Tabii Marcelo bu performansi surdururse.

65 milyonluk Kaka yedekti ama o 65 milyonluk Kaka'yı yedeğe çeken harika bir Mesut vardı. O Mesut'un yaptığı şeyleri Coentrao yapıp, Di Maria'yı yedeğe çekebilir mi? Hiç sanmıyorum çünkü o ışığı veremedi Coentrao. Üstelik Di Maria'nın geçen sene neler yaptığı da ortada. Bu kadar iyi bir Di Maria asla yedekte oturtulmamalı. Üstelik takımı daha çok tanıyan, arkadaşlarının neler yapabileceğini Di Maria daha iyi biliyor. Bu sezonluk Coentrao yedek oturtulmalı.

Oha Coentro iyi izlenim vermedi.Farklı maçlar izledik galiba.

Neler yaptığını ya da senin neler gördüğünü söyler misin? Ben hiç hazır görmedim Coentrao'yu. Hiç değilse Di Maria, Marcelo gibi kanat oyuncuları topu ayağına alınca içeri katediyor ya da ne bileyim asist yapıyorlar, goller atıyorlar yani belli birşeyler yapıyorlar. Marcelo ve Di Maria'dan asistler izledik Çin'de. Coentrao ne yaptı? Hiçbir şey yaptığını görmedim ben.

Geri
Üst Alt