- 16 Haziran 2010
- 204.326
- 156.492
- 6.838
Cevap: # Resmi Real Madrid C.F. Başlığı
LIGTV de okudun demi
ben orada gormustum gecen hafta
Ronaldo'nun yetenek'i nasil kesfedildi?
Kendisi alt yapi'da oynuyor (Sporting'den önce). Orta düzey takimi. Takim arkadasi Albert Fantrau. Bir gün Sporting Scout'u gelir ve 'bu macta en cok golü atan oyuncu Sporting futbol akademisin'e alinacaktir' der ve maci izler. Ronaldo ve Fantrau'un takimi maci 3-0 yeniyor. Cristiano Ronaldo ilk golü atiyor. Ve bu golü 4-5 adam eksilterek, calim atark kendi basina atiyor. Albert Fantrau kafa vurus ile ikinci gol'ü atiyor ve durum 2-0. Son gol söyle oluyor: Top Fantrau'da ve Ronaldo ile birlikte kaleci'nin üzerine dogru kosuyorlar. Fantrau kaleci'yi acimasiz calimliyor ve sadece topu kaley'e göndermek kaliyor. Ama Fantrau top'u Ronaldo'ya veriyor ve Ronaldo top'u bos kaleye gönderiyor. Böyle Ronaldo Sporting akademisine aliniyor.
Mac'tan sonra Ronaldo Albert'e gidiyor ve 'Bunu neden yaptin' diye soruyor.
Albert Fantrau'un cevap'i su sekilde: 'Sen benden daha iyisin.'
Bir gazeteci Albert Fantrau'u buluyor ve bu hikaye dogru'mu diye soruyor kendisine. Kendisi dogru oldugunu belirtiyor ve ayrica o mac son maci oldugunu söylüyor. Su an issiz. Ama kendisinin cok lüks bir evi ve cok lüks iki arabasi var. Ve issiz oldugu halde. Ayrica kendisi evli.
Zengin'misiniz sorusuna su sekilde cevap veriyor: Hepsi Ronaldo sayesinde.
Yani, Fantrau olmasaydi, Ronaldo bu günleri belkide göremeyecekti. Ronaldo degil, belkide Fantrau olacakti.
Respect Fantrau, respect Ronaldo :yenieek: Seviyorum seni ulan !
LIGTV de okudun demi
ben orada gormustum gecen hafta