Real Madrid CF Takip Başlığı

Geçmişten beri devlet tarafından desteklenen bir kulüp olduğunu herkes biliyor.İmkan olarak barcelona dahil diğer ispanyol takımlarının daima önündeydi.Başarılı olması abartılmamalı.

Tıpkı fenerin tarihi gibi realinde tarihi yalan,şike ve hile ile dolu olduğunu tahmin ediyorum.

1797531_10150538843634953_2035870708_n.jpg

yabancı bi takıma nasıl bu kadar gönülden bağlısınız?ben zorlasam da olmuyo.asla başaramayacağım bişey.başarmak da istemem.GS yeter bana.

Ronaldo, Real Madrid formasiyla 234 macta 239 gol atmis.

takip edemediğimden soruyorum ideal kadroları nasıl? 4-3-3 mü oynuyorlar 4-2-3-1 mi?

takip edemediğimden soruyorum ideal kadroları nasıl? 4-3-3 mü oynuyorlar 4-2-3-1 mi?

Sezon basinda daha cok 4-2-3-1 oynuyorlardi, tabi dizilisler oyun icinde degisebilir bu tür takimlarda. Ama son dönemde 4-3-3 ile ucusa gectiler diyebilirim.

nefret ettim lan su takimdan fifada bundan baska takim yok sanki bi sezonu madride karsi oynayarak geciriyorum hep

4-3-3 de başarılı olmalarında benzema nın payı büyük adam acayip formda milli maçda ve özetlerde bakıom ronaldo bale kadar olmasada onlar kadar mücadele ediyor 3 kupayıda alabilirler böyle giderse

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Her gecen maçta yeni rekorlarkıran ronaldo bugunku mactan sonra da

Ronaldo, La Liga tarihine geçti!

Ronaldo üst üste beş sezonda 25 golü geçen ilk oyuncu oldu.

Tapatalk

Benzema ya ne oldu, maci seyredemedim?

Geri
Üst Alt