Real Madrid CF Takip Başlığı

agree to disagree.

Neresi güzel Alper? Çok sıkıcı bence.

Hem Atletico ve Barcelona'ya karsi sadece 1 puan alabildiler 12 puandan, demek ki iyi degil. :)

sadece istatistiklere bakip tam ala turka mantigi olur, futbolu zevk veriyor artik, herkesin istedigi ozellikle MAdrid taraftarin istedigi oyunu oynatmaya calisiyorlar. Bu da gayet iyi isliyor. Zaten bunun tam islemesi icin bi orta saha transferi lazim bunu Ancelotti da belirtti, aranan kanin Madrid medyasinda gore ya Ilkay Gundogan yada Pogba nin oldugu konusuluyor. Tabiki kimi alirlar sezon sonu oraya bilemem ama belli ki birisini dusunuyorlar.

Tabiki Mourinho zamandaki sistemi daha efektif gozukebilir ama kimsenin zevk almadigi genel anlamda biliniyordu.

Ancelotti bu takima pas getirdi zaten Baskanlari da bunu istiyordu. Neyse fazla konustum galiba :) ama demek istedigim Real Madrid boyle oynamali herzaman, taraftarin da benimsedigi futbol bu sekilde cunku.

sadece istatistiklere bakip tam ala turka mantigi olur, futbolu zevk veriyor artik, herkesin istedigi ozellikle MAdrid taraftarin istedigi oyunu oynatmaya calisiyorlar. Bu da gayet iyi isliyor. Zaten bunun tam islemesi icin bi orta saha transferi lazim bunu Ancelotti da belirtti, aranan kanin Madrid medyasinda gore ya Ilkay Gundogan yada Pogba nin oldugu konusuluyor. Tabiki kimi alirlar sezon sonu oraya bilemem ama belli ki birisini dusunuyorlar.

Tabiki Mourinho zamandaki sistemi daha efektif gozukebilir ama kimsenin zevk almadigi genel anlamda biliniyordu.

Ancelotti bu takima pas getirdi zaten Baskanlari da bunu istiyordu. Neyse fazla konustum galiba :) ama demek istedigim Real Madrid boyle oynamali herzaman, taraftarin da benimsedigi futbol bu sekilde cunku.

Herkesin kendi zevki var Alper, ama sonuçta millet kupalar tercih eder güzel futbolu degil. ;)

Simdik 4-3-3 oynatmak istiyor Ancelotti de, senin a) pres yapmayan hücum oyuncularin yoksa b) Xabi gibi yasli, yavas oyuncu tek DM olarak oynatirsan c) sistem büyük takimlara karsi çalismazsa bu sistemle neden devam edilmeli?

Atletico maçta Atletico sürekli pres yaparak Madrid'in orta sahasini param parça etti Bale ve Ronaldo kadar müthis oyunculari olmasaydilar o 2-2 maçi muhtemelen kaybederdiler. Barcelona'ya karsi galiba Ronaldo (ve Bale)'in sezonun en kötü maçlardi, dogru dürüst sans kuramiyorlardi.

Madem öyle futbol oynamak istiyorsan neden Pogba gibileri geçen yaz almadin? Neden Isco'yu aldin ama aylardi sans vermedin? Hem yavas oynuyorlar hem Ronaldo, Bale ve Benzema gibilere sans yaratamiyorlar büyük maçlarda, Özil gibi oyunculara çok, çok ihtiyaçlari var, o 4-3-3 sisteme göre oyuncu degilse bile.

Bence büyük maçlarda dogru 4-2-3-1 kontra atak oynarsalar o maçlari bu sefer kazanirlar.

benzema ve di mariadan nefret eden biri olarak soyluyorum bu sene ikisi de iyi

real madridliyim ama nefret ediyorum ancelottiden birde reis morinhonun üstüne getirdiler ancelottiyi daha beter olun.

ronaldo yazdı 1-0

lol suanki real belkide dunyanin en hizli kontra atagina cikan takimidir

balenin kacirdigi gole bak :o

Ilk yarisini kacirdim, nasil geciyor mac?

ingiliz spiker candir

Bj7Pbz5CAAASAPh.jpg

Geri
Üst Alt