Real Madrid CF Takip Başlığı

Real Madrid'e hep Cavani ve Lichsteiner'i yakıştırırım ama sanırım olmaz bu transferler

psg d.alves'i alırsa real van der wiel'i kapsın yada serge auirer

-----------------------------------------d.lopez---------------------------------------------

----van der wiel------ramos-----------------------------pepe----------mercelo----

-----------------------------------------pogba------------------------------------------------

-------------------------vidal-------------------------------------modric--------------------

----------bale-----------------------------------------------------------------ronaldo-------

---------------------------------------------falcao----------------------------------------------

casillas

carvajal

coentrao

varane

khedira

xabi alonso

di maria

benzema

-----------------------------------------d.lopez---------------------------------------------

----van der wiel------ramos-----------------------------pepe----------mercelo----

-----------------------------------------pogba------------------------------------------------

-------------------------vidal-------------------------------------modric--------------------

----------bale-----------------------------------------------------------------ronaldo-------

---------------------------------------------falcao----------------------------------------------

casillas

carvajal

coentrao

varane

khedira

xabi alonso

di maria

benzema

guzel kadro van der Wiel haric, Carvajal -> van der Wiel

van der Wiel siradan bir oyuncu..

casillas

carvajal

coentrao

varane

khedira

xabi alonso

di maria

benzema

di maria sormaz mı benim suçum neydi diye?

vidal ve pogbayı aynı transfer döneminde nasıl aldın?

22 yaşındaki carvajal'den çok da artısı olmayan vdw oynarsa carvajal'e yazık olmaz mı?

sakat falcao'ya güvenebilir mi real?

Vidal / Mandzukic

ya da

Vidal / Suarez al transfer dönemini kapat. Pogba elbet gelir daha yaşı genç.

casillas

carvajal

coentrao

varane

khedira

xabi alonso

di maria

benzema

Pogba'yi defansif orta saha oyuncusu oynatirsan onun ofansif kalitelerini harcarsin o çok yetenekli oyuncu.

Bence onun yerine J. Martinez daha iyi olur, sonrada Vidal yerine Pogba olmali.

--------------J. Martinez-------------

---Pogba------------------Modric---

Yahu takimin icine etmeyin, oyuncak degil bu :D , adamlar 1 tane transfer dusunuyormus, zaten daha fazlasi sacmalik olur, takimlari super zaten..

1 tane adam alip transferi kapatirlar, olsa olsa 2 olur en fazla. CL sampiyonu sonunda..

Vidal ve suarez/falcao transferleri olursa tutulmaz takım

Ama sanırım sadece forvet alınacak

Tapatalk

Morata kiralik gidecekmis, bu demek yedek forvet alinir, Ancelotti bi tane de orta saha istermis.

Alin size 2 transfer..

Bunlarin asil problemi baska, kaleci problemi.

Casillas belliki bitmek uzere, adamda guven diye birsey kalmamis. Simdi Diego Lopez 1. kaleci olarak devam mi edecek, boylece Casillas nolacak?

Yoksa baska seyler mi olacak merak ediyorum..

Bunlarin asil problemi baska, kaleci problemi.

Casillas belliki bitmek uzere, adamda guven diye birsey kalmamis. Simdi Diego Lopez 1. kaleci olarak devam mi edecek, boylece Casillas nolacak?

Yoksa baska seyler mi olacak merak ediyorum..

Joe Hart, Courtois falan diyorlardı ama ben olsam Casillas'a sen bizim efsanemizsin sana güveniyoruz mesajını verirdim. Çünkü sorunu yetenekle ilgili değil psikolojik. Üstesinden elbet gelir.

di maria sormaz mı benim suçum neydi diye?

vidal ve pogbayı aynı transfer döneminde nasıl aldın?

22 yaşındaki carvajal'den çok da artısı olmayan vdw oynarsa carvajal'e yazık olmaz mı?

sakat falcao'ya güvenebilir mi real?

real isterse aynı transfer döneminde 50 tane adam alır real için no problem!

falcao'nun ayağı kopmadı yine sağlam döner o da olmadı l.suarez'i alır ha benim için real'in forveti ibrahimovic'tir keşke gelse!

di maria'yı yedeğe koyduk diye tüm sezon orada oturacak değil herhalde yılda 65 maç yapıyor adamlar yarısında ilk 11 oynar yarısında da oturur

van der wiel'in hücum yönü carvajal'dan daha iyi bence.

Joe Hart, Courtois falan diyorlardı ama ben olsam Casillas'a sen bizim efsanemizsin sana güveniyoruz mesajını verirdim. Çünkü sorunu yetenekle ilgili değil psikolojik. Üstesinden elbet gelir.

Zaten sorun onun kafasinda, ama bayadir var yani yeni birsey degil, ustesinden gelir mi merak konusu. Courtois aslinda super olurdu.

Bakalim merak ediyorum acikcasi, cunku Diego Lopez gecen sezon da iyi kalecilik yapti..

Casillas'in mental sorununun üstesinden gelmesi kolay değil. 19 yaşından beri kalede.

N5

Suarez'e para yetmez. Falcao gelir.

Ortasahaya'da Pobga'yı alırsalar acık ara Dünyanın en iyi takımı olurlar.

Suarez'e para yetmez.

Florentino+Perez.jpg

Geri
Üst Alt