Real Madrid CF Takip Başlığı

Toni Kroos açıklandı zaten , üstüne birde James Rodriguez ve Radamel Falcao'yu alırlarsa diyecek hiçbir şey yok.

Şunun dışında ;

'' Yeter artık ŞL'de iki senedir ya grupta ya elemede karşımıza çıkıyorlar bu sezon çıkmasınlar artık bir zahmet. ''

james ile 6 yillik imzalanmis. ama henuz aciklanmiyormus. di mariayi 60 a psgye sattiktan sonra aciklanacak diyorlar.

AS a gore 65+ bir oyuncu karsiliginda. sanirim o da diego lopez

Falcao transferi gundemde yokmus. Belki yedek bir santrafor alabilirler ama kim olur bilemem..

casıllas real'de miadını doldurdu.. james rodriguez'i aldılar büyük bi ihtimalle para vaa huzur vaa millette :D

barcelona ve atletico dagildi. Barca kici toplayamaz bu saatten sonra. Real 15-20 fark koyabilir ligde. Yine CL'nin en buyuk favorisi Real Madrid heleki ancelotti gibi bi reyiz varken. Tanri Barcelona'nin yadimcisi olmazsa acayip rezil olacaklarmis gibi geliyor.

Umarim yari final ya da final disinda CL'de karsilasmak nasip olmaz, 1. torbadan Benfica falan cekek artik hep Real Manu anasini satim

Hızlı düşen atın dışkısının seyrek düşüşünü izlemekten endişeliyim 1ader. Keşke kapatsak transferi böylece.

Kroos, James, Modricli orta saha ne seksiymiş

ama ben Florentino olsaydim James yerine 4-3-3 için daha uygun olan Pogba'yi alirdim

Madrid uçagına binerkene

5udede7e.jpg

Tapatalk

Bakalim baska transfer daha olacakmi, baya ofansif oldu kadro..

Marca nin haberin gore, Morata nin satisindan sonra Real gozunu Lukaku ya dikti..

2. santrafor olarak iyi olur aslinda..

James yakın formalara akın

Madrid havaalanı

yty7e3ed.jpg

Tapatalk

Geri
Üst Alt