Real Madrid CF Takip Başlığı

2014 Karlarına bakmak lazım,tahminim 30 milyon euro civarıdır...Öyle aman aman karları yok...

Real suanda istese 50 milyon euro bonservis parasi verebilir Falcao icin, FFP de en iyi takimlar arasinda yer aliyorlar (buyuk takimlarin arasinda)

Kira+satın alma opsiyonu gayet makul. Sanırım 2015 de de Reus geliyo

Tapatalk

O zaman neden kiralama ile uğraşıyorlar ki ?

Iste bende cozemedim, cunku bu sene sadece transferlerden 110 milyon euro a yakin para almislar, aldiklari oyunculara da 115 milyon euro vermisler, yani fark yok neredeyse, Real in bilancosu cok pozitif, kar yapiyorlar, gelirler giderlerden fazla, yani simdiki durumda rahatlikca 50 milyon euro verebilirler.. Anlamadim iste. Falcao uzun sure sakat kaldigi icin mi acaba? Risk i azaltmak icin?

Iste bende cozemedim, cunku bu sene sadece transferlerden 110 milyon euro a yakin para almislar, aldiklari oyunculara da 115 milyon euro vermisler, yani fark yok neredeyse, Real in bilancosu cok pozitif, kar yapiyorlar, gelirler giderlerden fazla, yani simdiki durumda rahatlikca 50 milyon euro verebilirler.. Anlamadim iste. Falcao uzun sure sakat kaldigi icin mi acaba? Risk i azaltmak icin?

Geçen sene Benzema'nın yedeği olmadığı için şampiyonluğu verdiler , ama Benzema yedek kalmayı kabul eder mi ?

Bir de Kroos-Modric-Ronaldo-James-Bale-Falcao çok yumuşak kalır ya.Şurada top kazanacak adam yok,bence sıkıntı yaşarlar...

Geçen sene Benzema'nın yedeği olmadığı için şampiyonluğu verdiler , ama Benzema yedek kalmayı kabul eder mi ?

Bir de Kroos-Modric-Ronaldo-James-Bale-Falcao çok yumuşak kalır ya.Şurada top kazanacak adam yok,bence sıkıntı yaşarlar...

Bencede buyuk bir sorun ile karsi karsiya kalacaklar, kagit uzerinde guzel ama oyle gercekte oyle kolay olmuyor iste, ben hic bir anlam veremedim ve cok yanlis buluyorum. zaten Xabi Alonso Bayern de konusunda detayli bir sekilde anlatdim, belki okumusundur, biraz gercekci olmalilar, savasmayan topa sert girmeyen bir kadrodan bir hayir gelmez.

Arda, soyle sunlara ozaman 2015 e beklemesinler hemen simdi alsinlar, bizim maclarda olmaz en azindan :P

Perez reis planı yapmıstır.

Xabinin gidecegini ben de düşünmüyordum. Khedira gider diyordum. Khediranın kalacagı kesinleşince xabinin de kıntratı bitiyo bi de münihle ilişkileri iyi tutmak gerek anlayış gösterip bitirdiler transferi.

Kroos-modric-khedira-illara yetrrli bana göre

Tapatalk

Perez reis planı yapmıstır.

Xabinin gidecegini ben de düşünmüyordum. Khedira gider diyordum. Khediranın kalacagı kesinleşince xabinin de kıntratı bitiyo bi de münihle ilişkileri iyi tutmak gerek anlayış gösterip bitirdiler transferi.

Kroos-modric-khedira-illara yetrrli bana göre

Tapatalk

Hadi insallah, bu sene sampiyon olmak sart :)

015481dcd062f6a13e8728ed8c64215b.jpg

Hadi inş

Tapatalk

Monaco Şlde oynıyacağı bir senede falcaoyu kiralıyarak asla bir futbol klubü olamıyacağını göstermiş oldu

Geri
Üst Alt