Real Madrid CF Takip Başlığı

3-2

Madrid'i yenemesin diyenler nerede acaba, adamlar 3 gol atti ve saldirmaya devam ediyorlar, bir kaç gün önce Rus ekibine 3-0 kaybettiler.

Belki beyinleri yerine gelir, sen defansif ozellikleri super olan Xabi ve Di Maria i sat, sonra boyle gol yersin averaj takimi gibi..

Sergio Ramos u da satin, nasil olsa defans lazim degil, hep hucuummm..

Ancelotti gibi birine az bile bunlar

inşallah daha beter olurlar

0 defansif orta saha oyuncusuyla oynarsan öyle olur.

Casemiro Portoya, Xabi Bayen'e sattilar mal herifler.

Dimaria yi sat james i al.

Orta saha ya adam gibi transfer yapmisken xabi yi sat.

Amatorce hatalar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O paraya Pogba alsaydilar simdik orta sahayi kontrol ederlerdi, veya Falcaoya

Kimseyi almayip yollamasalar şu andan daha iyi durumdaydilar ak sukru. Dua etsinler khedira gitmedi. Onu takima monte edip biraz orta sahayı toparlarlar belki. O da gideydi follos olurlardi.

James güzel patlayacak ellerinde ahaha mallar.

70 m euroya Türkiye süper liginde kafaya oynayacak yeni bir takım kurulur.Ellerinde patladı bile bana göre bu paraları kaldıracak futbolcu değil James. Dünya kupasında da gol harici çok fazla bir şeyi yoktu, çok şişirildi.

Real en büyük adiligi Diego Lopeze yaptı. Casillas lobisi yedi adamı. Beter olsunlar şimdi.

Real Madrid ne zaman başarılara doysa, hep böyle fantezi futbol takımları kurup, takımın askerlerini tasfiye ediyor. Zamanında da Makelele'yi göndermişlerdi böyle, sonra düşüş başlamıştı. Bu sene de Alonso ve Khedira gitti. Bunlar 2-0'dan daha çok maç verirler böyle.

Kimseyi almayip yollamasalar şu andan daha iyi durumdaydilar ak sukru. Dua etsinler khedira gitmedi. Onu takima monte edip biraz orta sahayı toparlarlar belki. O da gideydi follos olurlardi.

Katiliyorum, Xabi gibi klas oyuncuyu satmasaydilar en azindan.

James gereksiz transferdi, ama Di Mariayi o rakama bende satardim

Real Madrid ne zaman başarılara doysa, hep böyle fantezi futbol takımları kurup, takımın askerlerini tasfiye ediyor. Zamanında da Makelele'yi göndermişlerdi böyle, sonra düşüş başlamıştı. Bu sene de Alonso ve Khedira gitti. Bunlar 2-0'dan daha çok maç verirler böyle.

daha gitmedi.

Geri
Üst Alt