Real Madrid CF Takip Başlığı

Herif çok uyumlu vurmuş yalnız.Sağ ayağıyla tekme atarken müthiş bi ahenkle sol eliyle yumruğu çakıyo rakibe.herkes yapamaz bu dengeyi :)

10926183_905920672774820_2252053771236845805_n.jpg

Ayrilmislar ;)
Bugünki olayın tek acıklamasi.

Hakemin raporunda tokattan bahsedilmemiş. 83. Dakikada top oyunda yokken rakibine tekme attı yazmıs

Tapatalk

Ronaldo Ballon D'or'u aldı ama Irina'nın şokunu atlatamamış sanırım.

bu royal basligin habib habib postlar vasitasiynen daha fazla tahrif edilmemesi umidiynen,

hab.jpg

Hakemin raporunda tokattan bahsedilmemiş. 83. Dakikada top oyunda yokken rakibine tekme attı yazmıs

Tapatalk
Olabildiğince minimum bi ceza verirler zaten zannimca. FIFA da öyle ister tahmin ediyorum. Messi için de ayni durum geçerli olurdu muhtemelen. Tabi Messi'ye ayni hareketten 3 mac verseler tepkin farklı olurdu

N5

Ronaldo 3 mac yok haberlere gore , bence daha fazlasini haketti adamlarim birine tekme birine tokat , Messi simdi parti veriyordur Messi'nin ekmegine yag surdu :D

Son düzenleme:
maç boyunca istediği topları bir türlü alamadı. Aldığı toplarda da sert bir savunmayla karşılaştı. Bir pozisyonda da önünde ki topa benzama gelip vurdu. Bunların dışında ikinci yarı sert bir darbe aldı dizine. Pozisyonda kart çıkmadı. Sonra sigorta attı zaten.

Cordoba yaptığı hataya yansın. O penaltı olmasa maç sıfır biterdi.

sporx ronaldonun 12 maç ceza alacağını yazmış. umarım gerçektir

zaten kaynak olarak mundo deportivo gazetesini göstermişler 12 maç vermeleri imkansız gibi

Ronaldo nun cezasi 1-4 mac arasi degisirmis diye bilgi geldi.

Kusura bakmayın ama omuzdan destek alarak dirsek-1 bariz tokat 1 bariz tekme 1 yarım tokat.Aynı hareketi emre-caner yapsa lisanslarını yırtmıştınız :)
5 maçtan az ceza olursa yuh derim.bana kalsa minimum 7 maç verirdim.

Geri
Üst Alt