Real Madrid CF Takip Başlığı

Sadece istatistiğe bağlı konuşmakla bir halt olmaz. Aç analiz et bakalım Real'in kırılma maçlarını o maçlarda sorun neymiş?

Mesela Kaka'nın ManU deplasmanında yaptıkları ve takımı finale çıkarması belki 100 gole bedeldir benim anlatmaya çalıştığım bu keza Messi olmasa Barcelona'nın Bayern'i eleyemeyeceği gerçeği var, maç berabere bitecek derken tamamen bireysel çaba ile atılan iki gol.

Burada mesele karşılaştırma yapmak değil ama gidip dün Getafe'ye 3 gol, geçenlerde Granada'ya mı 5 gol atmanın hiç bir anlamı yok. Sadece o sezonun gol kralı olursun o kadar.

Neyse her şey bir yana bu benim iddiam, olur da giderse ve iyi bir sistem hocası gelirse kimin haklı çıkacağını görmüş oluruz.

Cristiano+Ronaldo+F1+Grand+Prix+Monaco+vHSZ0xQPE13l.jpg

Ancelotti... Özleyeceğiz ;(

Resmi aciklama yok suanda ama Ancelotti saglik sorunlari nedeniyle ameliyat olacagini soyledi yani her an aciklama gelebilir.

Getafe maçı sonrası görevime devam etmek istiyorum ama son karar kulübün demişti. Cristiano da "Büyük hoca ve harika bir insan, umarım önümüzdeki sezon birlikte çalışırız" demişti.

Yazık olacak eğer giderse. Benitez gelirse o zaman yandık. Adam baya loser.

Ben kloop'u bekliyorum hala, ama kaldirabilir mi bilemem. Yildizlarla calismak her zaman zordur.

Klopp ile Benitez arasindaysa Kloppu tercih ederim.

Kloppun tek disavantaji taktiksel anlamda biraz kisitli olmasi.

TSI 20.30 da Basin Toplantisi varmis SON DAKIKA geciyor Ispanyol Basini

(Baskan Perez konusacakmis)

Ancelotti reis Milan'a gidiyormuş. Hatta Milan başkanı Galliani, Ancelotti ile görüşmek için Madrid'e uçmuş.

CF16zlTVIAArvBv.jpg:large

Geri
Üst Alt