Real Madrid CF Takip Başlığı

Barca sahada cakar, Porto masada cakar. Yazık la gelen geçen çakıyor kralin halasina.

Spor yorumcuları da söylüyorlardı:)

tapatalk kullanılarak gönderildi

Perez saçmaladi

Benitez 0 çekerse Perezin sonu gelebilir

Zaten genç de degil

home_short.png
away_short.png

home_keeper.png
away_goalkeeper.png

fenerbahçenin 'palamut' forması geliyor insanın aklına şu yeşili görünce :) ama formalar kaliteli sadece gri forma olmamış

Gri olan pijama gibi durmus, klasik beyaz forma herzaman guzeldi zaten alacak olanlar onu alsin daha iyi. Yesil de olabilir alternatif olarak.

Alternatif forma da mavi olacakmış.

CGmkOX3XIAAKjJi.jpg

Real Madrid'in düz beyaz klasik forması diğer sezonlardaki formalara oranla daha sade olmuş. Ama ben beğendim, bulursam alırım.
Deplasman forması ise rezalet, bizim burda cuma pazarındaki fosforlu pijamalara benzemiş.

Geçen sezon muydu yoksa ondan önceki mi bilmiyorum mavi deplasman forması vardı o forma çok güzeldi be.

Audi Cup kapsamında iki ay sonra Real Bayern Münih'in düzenlediği bir organizasyona katılacak.

Final Bayern - Real olacağına göre bu maçta bile kaybedilse taraftar Benitez'in nasıl gideceğini düşlemeye başlar :)

Audi Cup kapsamında iki ay sonra Real Bayern Münih'in düzenlediği bir organizasyona katılacak.

Final Bayern - Real olacağına göre bu maçta bile kaybedilse taraftar Benitez'in nasıl gideceğini düşlemeye başlar :)

Düşünmezler merak etme, onlar bu tarz organizasyonları iplemiyorlar.

Gri olan aynı pijama gibi. Bence en iyi Real formaları 2011/12'dekiydi. Altın şeritler felan vardı, efsaneydi.

Siyah ve yeşil kaleci formaları bu arada.

Geri
Üst Alt