- 18 Temmuz 2009
- 82.123
- 240.003
- 5.263
Niye layüzme dersen olur ama futbolda jübile yaptım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye layüzme dersen olur ama futbolda jübile yaptım
Niye la

franco döneminde kazanılan 5 avrupa kupası için imza toplanıp uefaya başvurmuş change org![]()
franco döneminde kazanılan 5 avrupa kupası için imza toplanıp uefaya başvurmuş change org![]()
Desteklemekle de alakasi yok kardes, cogumuz belki hepimiz Galatasarayliyiz. Galatasarayli olmak diger yabanci takimlari dusman gormek demek degildir, dikkat ettiysen burada 20 den fazla yabanci takimin ozel konusu var. Herkes o konuda istedigini yazar paylasir, eger o takimi tutan da varsa onlarin bilecegi is.
Bundan rahatsiz oluyorsaniz buraya girmezsiniz sizi zorla elinden tutup buraya getirmiyorlar. Daha da uzatmayin bu konuyu. Kimse bu konuda sizin gibi dusunenlere hesap verecek degil.
O konuya aciklik getiremem, en azindan su kadarini soyleyebilirim: Barcelona bana cok itici geliyor daha da fazlasini sormaDestekleyin renkdash da Barca varken Real de nedir? Anlam veremiyorum bu seçimine !!!!!
İki defa Şampiyonlar Ligi'nin en güzel yerinde türlü türlü iğrençlikler sayesinde bizi elemelerine rağmen hala bunları destekleyen midesiz Galatasaraylılar var.