Real Madrid CF Takip Başlığı

Suarez Neymar Messi çok daha iyi Real'in ileri hattından. Bireysel bakarsak da Barcalılar önde.

Real'in arka bölgesi daha iyi nitekim bunun avantajını kullanıyorlar zaten.

Vardy gider herhalde Arsenal'e, son maçta çok beğendim Arsenal'de iyi iş yapabilir.

Liverpool'a gitmez adamlar Avrupa'da bile olmayacak.
Guardiola da cok begeniyormus diye haberler vardi yabanci basinda, gerci onlarda Aguero var ama cok para teklif ederlerse onlar da kapabilir Aubemeyang'i. Su Euro2016 bitsin ben en az bir kac tane bomba transfer bekliyorum Ingiliz takimlarindan.

O kadar parayi nereye harcayacaklar merak ediyorum.

Guardiola da cok begeniyormus diye haberler vardi yabanci basinda, gerci onlarda Aguero var ama cok para teklif ederlerse onlar da kapabilir. Su Euro2016 bitsin ben en az bir kac tane bomba transfer bekliyorum Ingiliz takimlarindan.

O kadar parayi nereye harcayacaklar merak ediyorum.
Emeric bence world class bir oyuncu değil. Kane'in geleceği çok parlak ama o iyi bir transfer yapabilir.

Edit : Vardy kalacağını açıklamış.

Emeric bence world class bir oyuncu değil. Kane'in geleceği çok parlak ama o iyi bir transfer yapabilir.
Zaten suanda herkes kesin gozle Zlatan Manchester United da diyor.

Arsenal da Vardy nin pesinde ondan cevap bekliyor.

City de Aguero ya iyi bir partner/rakip ariyormus.

Liverpool napar bilemem once Balotelli ve Benteke den kurtulmalari lazim.

Spurs de Kane i tutmak icin elinden geleni yapacaktir, eger bir gun Lewa Bayern den ayrilirsa oraya da yakisir kanimca.

Formalar süper ya, Galatasaray forması yerine Real Madrid forması alacağım. #YesDursunNoParty

CnU5it7W8AE-Yg7.jpg

CnU5oMoWIAASo9u.jpg

CnLuQWLWEAAQUPj.jpg

Hayatımda gördüğüm en berbat üç formadan ikisi.

Beyaz forma guzel herzamanki gibi.

Real Madrid, Chelsea'nin Alvaro Morata için teklif ettiği €75M'u reddetti. (Cadena Ser)

ulan ne paralar dönüyor be. juventus'ta pogba için man. utd nin 118 milyon euroluk teklifini reddetmiş.

Borja Mayoral (19) 1 sezonluguna Wolfsburg a kiralandi.

Real, Chelsea den 80 milyon Euro istemis Morata icin. Aradaki fark 5 milyon yani :D

morata 80'e gidecekse pogba icin 130m euro normal o vakit :D

ingiltere futbolun nba'si oldu zaten. adamlar icin bonservisin bir önemi kalmadı.

Aynen oyle gidisat, normalde 30-40 milyon euro odeyecekleri adamlara 70-80 vermeye basladilar. Keske bize de piyango vursa.

Geri
Üst Alt