- 16 Haziran 2010
- 204.114
- 156.211
- 6.838
Real Madrid tüm kulvarlarda üst üste 50 maçta da gol atıp bunu başaran ilk La Liga takımı olarak tarihe geçti. (via @OptaCan)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Binin siz o otobüse Messi nasıl olsa tüm tekerlerini patlattıAllahın izniyle Real şampiyon olacak.
İnanmayan binmesin kardeşim otobüse.
TapaTalK
Gareth Bale, en az 20 gün sahalardan uzak kalacak.
Yerine Hazard'i alacak Perez, bu yaz baskanlik secimi sonrasi ilk yapacagi is olur buyuk ihtimal.Koca kulüp 100 milyonun elinde oyuncak olmuş yav :red:
Eger Hazardi alirsa Barcelona sempatimi aninda satiliga cikaririm. Barcelonanin akli varsa Hazardi alir, hatta Hazard icin Neymari bile satardim.Yerine Hazard'i alacak Perez, bu yaz baskanlik secimi sonrasi ilk yapacagi is olur buyuk ihtimal.
Eger Hazardi alirsa Barcelona sempatimi aninda satiliga cikaririm. Barcelonanin akli varsa Hazardi alir, hatta Hazard icin Neymari bile satardim.
Suanki ekonomik durumda Barcelona nin Hazard i alacak gucu yok, cunku hala Messi ile yeni sozlesme yapmalari bile zor bu yuzden yillik 30 milyon euro istediginden dolayi. Butce ayirabilmek icin bazi oyunculari gondermeleri lazim ama dedigine gelirsek Neymar varken Barcelona nin aklina bile gelmez boyle bir sey. Hazard i suanda alabilecek tek bir takim var o da Real Madrid, tabiki oyuncuyu ikna edebilirlerse gerisi kolay.Eger Hazardi alirsa Barcelona sempatimi aninda satiliga cikaririm. Barcelonanin akli varsa Hazardi alir, hatta Hazard icin Neymari bile satardim.