Real Madrid CF Takip Başlığı

Buzz Spor‏ @buzzspor
Real Madrid Başkanı Florentino Perez: Real Madrid için meydan okumalar, kupalar asla bitmez. Real Madridliler hiçbir zaman tatmin olmaz.

DAcUB_xXgAAdrLq.jpg

Aziz başgana Aziz başgandan daha çok benziyor :asd22:

Perez de mi 3de birini almış transfer show yapmak isterken ?

Ikisi de net penalti. Aksini iddia eden real fanboyudur.

Ya bırakın bu işleri realli federasyonun algı operasyonları bunlar. 37 hafta reali sırtlarında taşıdılar, zorla şampiyon yaptılar, son hafta real zaten şampiyonluğu garantilemişken barcaya 2 tartışmalı penaltı(bence ikisi de tartışmasız net penaltı) çalıp bütün algıyı tersine çevirmeye çalışıyorlar. Adamlar bu sezon nasıl şike yapılırın kitabını yazdılar nokta net. Şikenin anavatanında yaşayan Türkler yer mi bu numaraları hey yavrum hey. Şerefsizler.

Ben böyle bişey görmedim
Real sayfalarında şike şike diye yırttılar kendilerini

Tamam şike arkadaşlar neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz, hayır real fanıyız sadece falan filan da bu kadar ciddiyetli sanki şike yapılırken orda görmüş gibi her sayfada aynı şeyleri yazarak bişeyler kanıtlanamaz.

Barcelona'da nelere karışmıştır işin zevkine bakın biraz relax

TapaTalK

Ben böyle bişey görmedim
Real sayfalarında şike şike diye yırttılar kendilerini

Tamam şike arkadaşlar neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz, hayır real fanıyız sadece falan filan da bu kadar ciddiyetli sanki şike yapılırken orda görmüş gibi her sayfada aynı şeyleri yazarak bişeyler kanıtlanamaz.

Barcelona'da nelere karışmıştır işin zevkine bakın biraz relax

TapaTalK
Kuduruyor BAZILARI, net.

Barca'da Real'de ayni bokun suyu bana kalırsa. 2'si de her kulvarda hakemler tarafından bol bol itilen takımlar. Zaten son 4-5 sezonda bu 2'si hariç CL finali ne zaman oynandı hatırlamıyorum. Bayern-Dortmund oynamış olabilir yanlış hatırlamıyorsam.

real_madrid_coffin_2.jpg

page_real-madrid-tabutlari-15-bin-eurodan-satisa-cikti_756915891.jpg

real_madrid_15_bin_euro_ya_tabut_satacak_h95262_53e04.jpg

HALAcılarımıza özel 15 bin €

Geri
Üst Alt