- 18 Temmuz 2009
- 82.109
- 239.917
- 5.263
Knk sen forumdaki en ağır Barcalıydın ne dönek adamsın yavBu sene psg gibi yavşak takimlari ters çevirip düz pompalamalari en büyük dileğim. Hala Madrid!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Knk sen forumdaki en ağır Barcalıydın ne dönek adamsın yavBu sene psg gibi yavşak takimlari ters çevirip düz pompalamalari en büyük dileğim. Hala Madrid!
Ardayi aldıkları günden itibaren yavaş yavaş soğudum : ( Bi de çok kötü yonetiliyorlar yaw. O yüzden de kızgınım. Gönlümü tekrardan kazanmaları zaman alacak.Knk sen forumdaki en ağır Barcalıydın ne dönek adamsın yav(
Ne kadar kazanıyordu ki?Real Madrid, Zinedine Zidane'ın maaşına 2 kat zam yapıp sözleşmesini 3 yıl uzatacak. [AS]
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kadar kazanıyordu ki?
Hm, zamla beraber yüksek ama hak ettiği bir ücret alacak demek ki.Kesin bir haber bulamadım ama 5.5 milyon € yazıyor bazı yerlerde.Ne kadar doğru bilmiyorum.
GSCimbom mobil app
1 milyar euro yazardim benYeni sozlesmesinde bu en az 500 milyon euro olur.
dünyanın en ıyı teknık direktörü adam 10 numaralı sıstemın gunumuz futbolunda yerı olmadıgını anlayıp james i oynatmadı casemiroyu kullandı orta sahayı efsane yönettı ıste futbol akli!!Zinedine Zidane, Real Madrid'in başında 3 kez Camp Nou'da El Clasico'ya çıktı, 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.
![]()