Real Madrid, Kylian Mbappé Transferini Resmen Duyurdu

Cok ozel oyuncular toplaniyor yine adamlarda ben ortasaha transferlerini merak ediyorum. Arda falan sonraki surecte. Defansa da bir dokunus gelecektir sonraki seneler adina.

Mbappe ozelindeyse, PSG'de belki cok daha rahatti, cok daha fazla kazaniyordu ancak asla Futbol Efsanesi olamazdi (klup bazinda). O nedenle, o eksik kismi CL sampiyonlugu gibi ve dahi lobi/Ballon d'Or falan ... ancak bu kluple kazanabilirdi o da geregini yapti. 1 sezon cope gitti ama mental hazirligini yaptigini dusunuyorum bu sirada. Buyuk bir tarih yazabilir ya da rezil olabilir cok ince bir ayrimda artik. Milli Takimlar seviyesinde zaten yapacaklarini yapti daha da yapacaktir. Muhtemelen ona ne Messi ne de Ronaldo yaklasamaz bu acidan. Ancak, klupler seviyesinde izleyip gorecegiz.

Paralara bak. Bunlarla neyle baş edeceksin. 30 milyona bi oyuncu sattık diye bayram ettik. Adamlar için 30 milyon çerez parası.

Cok normal renkdas. 24 yeni formatli CL'yi 8 kere kazanmis sanirim 9 tane de finali var... Onun disinda kesin Ceyrek ve Yarisi var her sene. Ustelik, liglerinde de agababasi adamlar. Son olarak Euro vs TRY kuru. Neyse, konu sadece maddiyat olsa keske :)

Onu bonservis olarak sayiyorlar, sonucta bugun beles olmasaydi ve X bir takimdan transfer etmeye kalksan en az 100 milyonu cebinden cikartacan. Nasil biz Zaha'ya imza ucreti verdik mesela ayni oyle bakmak lazim.
Istesem de bakamam ki. Sonucta o paranin kulube degil adamin cebine gittigini biliyorum ve alacagi imza ucretini kontrat suresine bolerek yillik maasini hesaplayip derim ki "Takim ici dengeler bozuldu" :)

Geçen gün arkadaşlarla birkaç bira içelim dedik hesap daha pahalıydı.

Yıllık 55 milyon avro daha inandırıcı geldi bana

Real Madrid, Kylian Mbappé için 16 Temmuz'ta resmi imza töreni planlıyor.

(@FabriceHawkins )

Geri
Üst Alt