Real Madrid, River Plate'ten Franco Mastantuono'yu Transfer Etti

Arda kulube icin iyi olur havlu sallar ogrendi de havlu sallamayi

Bi seneligine kiralayalim yerli de lazim

Bunu aliyorlarsa ardayi sutluyorlardir

Zaten cok bile kaldi orada

Mastantuono wonderkiddi sanirim fm de

Çok saçma paralar la, bir türk futbolcu Messi bile olsa bu paraları vermezler bu yaşta.

SON DAKİKA: Franco Mastantuono Real Madrid'e gidiyor! Arjantinli wonderkid, altı yıllık sözleşmeyle Madrid'e katılacak.

45 milyon dolarlık ücret taksitler halinde ödenecek.

Önümüzdeki hafta resmi adımlar atılacak.

3 Gün önce yazmıştım Osimhen'in kalmıcağı belli bu kadar para ayırdırsam eğer 45 milyon serbest kalma maddesini kullanır alırdım bu çocuğu çoktan. yine çok iyi bir oyuncu artık alamıcağın oyuncular arasına girdi. Psg'de istiyordu Madrid ile beraber alan Real Madrid olmuş. 1 sene önce net direk almaya gitseydin alırdın bu çocuğu. zaten bu yönetimden böyle birşey beklemiyorum doğrusuda, ciddi panlar yapılanlamar kurarsan sende böyle yetenekli gençler bulursun ve riskde alırsan bulmakla kalmaz alırsın.

Adamlar kendi Messi'sini bulma peşinde.

Bakalım kaç milyon yatıracaklar...

Real Madrid, 17 yaşındaki genç yıldız Franco Mastantuono'yu 2031 yılına kadar kadrosuna kattığını açıkladı!

Arda için ilk 11 şansı çok azaldı. Kariyeri için kendisine takım aramalı bu yaz.

Real Madrid, 17 yaşındaki genç yıldız Franco Mastantuono'yu 2031 yılına kadar kadrosuna kattığını açıkladı!

Arda için ilk 11 şansı çok azaldı. Kariyeri için kendisine takım aramalı bu yaz.

Arda yerlerde surunuyor. Emre Mor v2.0 olacak yakinda

18 yasina kadar River'de oynamaya mecbur devam edecek, yani 2 ay sonra katilacak Real'e.

Geri
Üst Alt