- 14 Haziran 2009
- 29.622
- 14.421
- 2.698
Real Madrid'i sevmem ama Avrupa Süper Ligi konusunda maalesef desteklemek zorundayım. Bizim de Galatasaray olarak bu TR ligi denilen b.k çukurundan tek kurtuluş şansımız olarak bu yeni kurulacak ligi görüyorum. Ha bizi asil üye olarak davet ederler mi etmezler mi onu bilemem. Amma ve lakin şu içinde bulunduğumuz toksik b.k çukurundan çok sıkıldım. Fbjk'ye kaymak da zevk vermiyor artık. Folloş oldular zaten deliye vurdular kendilerini.
Ha UEFA zaten benim güvenimi, 2011 yılında şike yaptıkları ortaya çıkan takımlara düşme cezası vermemesinden dolayı kaybetti. Koskoca dünya devi Juventus'un küme düşürüldüğü bir dünyada bunlara Avrupa kupalarına katılamama cezası verip geçtiler. Hak ettikleri cezayı almayan bu yüzsüz camialar şimdi daha beterini yapıyorlar özellikle bir tanesi.
O yüzden UEFA'dan değil Avrupa Süper Ligi'nden yanayım.
Ha UEFA zaten benim güvenimi, 2011 yılında şike yaptıkları ortaya çıkan takımlara düşme cezası vermemesinden dolayı kaybetti. Koskoca dünya devi Juventus'un küme düşürüldüğü bir dünyada bunlara Avrupa kupalarına katılamama cezası verip geçtiler. Hak ettikleri cezayı almayan bu yüzsüz camialar şimdi daha beterini yapıyorlar özellikle bir tanesi.
O yüzden UEFA'dan değil Avrupa Süper Ligi'nden yanayım.