Real Madrid, UEFA'ya 4.5 Milyar Euro'luk Tazminat Davası Açıyor

Real Madrid'i sevmem ama Avrupa Süper Ligi konusunda maalesef desteklemek zorundayım. Bizim de Galatasaray olarak bu TR ligi denilen b.k çukurundan tek kurtuluş şansımız olarak bu yeni kurulacak ligi görüyorum. Ha bizi asil üye olarak davet ederler mi etmezler mi onu bilemem. Amma ve lakin şu içinde bulunduğumuz toksik b.k çukurundan çok sıkıldım. Fbjk'ye kaymak da zevk vermiyor artık. Folloş oldular zaten deliye vurdular kendilerini.

Ha UEFA zaten benim güvenimi, 2011 yılında şike yaptıkları ortaya çıkan takımlara düşme cezası vermemesinden dolayı kaybetti. Koskoca dünya devi Juventus'un küme düşürüldüğü bir dünyada bunlara Avrupa kupalarına katılamama cezası verip geçtiler. Hak ettikleri cezayı almayan bu yüzsüz camialar şimdi daha beterini yapıyorlar özellikle bir tanesi.

O yüzden UEFA'dan değil Avrupa Süper Ligi'nden yanayım.

Real arsız öyle böyle arsız değil fena arsız. Aldıkları uclinin yarısı şike. En basiti bizle oynadığı çeyrek final. Daha nicesi. Biz daimi katılımcı olarak cagrilsak bile kabul edilemez. Hayır ne olması gerekiyor ulan UEFA size çalışıyor yavsaklar. Şöyle verseler 2 3 yıl men bak bakalım bir daha der mi acaba

Real Madrid'i sevmem ama Avrupa Süper Ligi konusunda maalesef desteklemek zorundayım. Bizim de Galatasaray olarak bu TR ligi denilen b.k çukurundan tek kurtuluş şansımız olarak bu yeni kurulacak ligi görüyorum. Ha bizi asil üye olarak davet ederler mi etmezler mi onu bilemem. Amma ve lakin şu içinde bulunduğumuz toksik b.k çukurundan çok sıkıldım. Fbjk'ye kaymak da zevk vermiyor artık. Folloş oldular zaten deliye vurdular kendilerini.

Ha UEFA zaten benim güvenimi, 2011 yılında şike yaptıkları ortaya çıkan takımlara düşme cezası vermemesinden dolayı kaybetti. Koskoca dünya devi Juventus'un küme düşürüldüğü bir dünyada bunlara Avrupa kupalarına katılamama cezası verip geçtiler. Hak ettikleri cezayı almayan bu yüzsüz camialar şimdi daha beterini yapıyorlar özellikle bir tanesi.

Bu rezillerden bende kurtulmak isterim. Hergun ayrı iftira atıyorlar. Bırakalım birbirlerini yesinler

İyi de düşme cezasını o ülkenin federasyonu veriyor , uefa düşürülsün diye öneri sunuyor. uygulayıp uygulamamak özerk olan federasyonun elinde.

Bu arada aklı melekeleri sağlıklı her Galatasaraylı Avrupa Süper Ligini ister

İyi de düşme cezasını o ülkenin federasyonu veriyor , uefa düşürülsün diye öneri sunuyor. uygulayıp uygulamamak özerk olan federasyonun elinde.

Bu arada aklı melekeleri sağlıklı her Galatasaraylı Avrupa Süper Ligini ister
Yahu UEFA, İtalya federasyonuna aba altından sopa göstermemiş midir zannediyorsun? Aba altından sopayı gösterirsin, eğer küme düşme cezası uygulamazsanız ileride milli takımlar düzeyinde şu tarz kararlar alınabilir dersin, sıkıyorsa düşürmesinler.

4.5 milyar euroluk dava real madrid harbiden çok buyuk. Çok baba bir kulupp

Perez bir keresinde mourinhoyu ayağina cagirip kovuyorum seni diyor baba yani öyle baba kulup

Olay a.süper ligini isteyip istememek değil adam senin gibi takımların orada olmaması gerektiğini 15-20 tane kendi aralarında avrupanın üst düzey takımı dediklerinin bir arada olduğu ve bu sayede sürekli paranın aktığı lig kurguluyor. Yani kafadan yarışmayı kendi kurdukları elit ligde olması gerektiğini savunuyorlar.
Uefa da doğal olarak bunu sporun yarışmacı doğasına aykırı olduğunu belirtiyor kabul etmiyor.

Adamlar hadi galatasaray senin 200 milyon kazancın var sende gel demiyor. 1 milyar kazanan 10 kulübüz 500 kazananlar da gelsinler diyor. Araplar gelsin diyor çünkü Araplar parayı verecek sponsor olacak. Seni neden alsın seyircin var diye mi istesinler.
Senin sayende sadece lig için sponsorluk adında 200 milyon euroluk bir hacim yaratabilecek mi? Edemeyecek. İspanyol, Arap, İngiliz, Almanı sen varsın diye biz de katkıda bulunalım diyecek mi demeyecek. Parası olanın parasının öttüğü lig.
Basketbolda bunun birebir örneği var. Futbolda da yaşanmasını istiyorsunuz anlaşılan.
Cebinden senelik 100 milyon euro çöpe atan adamların olduğu yerde 5 tanesi birleşip sponsor olur başkasını alırlar o lige.

Yalnız adamlar bizim gibi kulüplerle oynamamak için avrupa süper ligini kurmak istiyorlar. Bizi alacaklarını ben düşük görüyorum. İngiltere italya fransa ve almaya kulüpleri ile doldurup kapatırlar ligi.

Real Madrid haklı. Serefsiz uefa 4.5 milyar euroyu ödesin.

Yalnız adamlar bizim gibi kulüplerle oynamamak için avrupa süper ligini kurmak istiyorlar. Bizi alacaklarını ben düşük görüyorum. İngiltere italya fransa ve almaya kulüpleri ile doldurup kapatırlar ligi.
Biz bir şekilde gireriz oraya.

Biz bir şekilde gireriz oraya.
Perez'in direk açıklaması var bizle alakalı Türkiye gibi küçük liglerden gelen takımlar seyir zevki vermiyor falan diye. Adamlar zaten pastayı kendi aralarında bölüşmek için kurumak istiyorlar avrupa süper ligini. Bizim gibi takımların girme olasılığı çok düşük hatta imkansız bence.

Arkadaşlar basketbolu özellikle de Euroleague’i ve FIBA CL’yi takip edenler bilir, bilmeyenlere de anlatalım:

İspanyolların çoğunluk olduğu, baskın olduğu, özellikle kurucu olduğu bir organizasyona izin verirseniz; o organizasyonda İspanyolların ve hakemlerin sizi istediği anda domaltıp ….mesine de izin veriyorsunuz demektir. Hiç acımazlar. Ellerinde gelse rakipleri 4 kişi çıkartırlar parkeye.

Futbolda da bu Avrupa Süper Liginin kurulmasına izin verilirse ki Real Madrid aşırı bastırıyor; şortu indirip gezerler öyle söyleyeyim.

Perez'in direk açıklaması var bizle alakalı Türkiye gibi küçük liglerden gelen takımlar seyir zevki vermiyor falan diye. Adamlar zaten pastayı kendi aralarında bölüşmek için kurumak istiyorlar avrupa süper ligini. Bizim gibi takımların girme olasılığı çok düşük hatta imkansız bence.
O dönem için evet Galatasaray gibi takımlar averaj takımları bunları almayacağız tarzı birşey demişti. O günden bu güne çok şey değişti.

Yine de Real gibi kulüplerin öncü olduğu bir orgy’den kimseye fayda gelmez, zaten kurdukları yapı tamamen kendilerinin kazanması üzerine, bu güç dengesini daha da kırar.

ispanol fener

Geri
Üst Alt