real madrid'de 11'e giremeyecek oyuncular

Tabi forvet olunca k.ci donuk oluyor kaleye basip gidemiyor. Nedense uyuz oluyorum ronaldoya tamam dünya yildizi müthiş bir golcü insanüstü fiziksel özelliği var ama cidden mac içinde kayboluyor çoğu zaman. Realde böyleydi zaten yükün çoğunu modric di Maria bale çekti bu sezon ama Portekize bakiyorum orada da ayni durum söz konusu çoğu zaman unutuyorum Ronaldonun oynadigini. Bu seviyedeki bir oyuncu için büyük bir eksiklik bana gore

Tabi forvet olunca k.ci donuk oluyor kaleye basip gidemiyor. Nedense uyuz oluyorum ronaldoya tamam dünya yildizi müthiş bir golcü insanüstü fiziksel özelliği var ama cidden mac içinde kayboluyor çoğu zaman. Realde böyleydi zaten yükün çoğunu modric di Maria bale çekti bu sezon ama Portekizce bakiyorum orada da ayni durum söz konusu çoğu zaman unutuyorum Ronaldonun oynadigini. Bu seviyedeki bir oyuncu için

Tabi forvet olunca k.ci donuk oluyor kaleye basip gidemiyor. Nedense uyuz oluyorum ronaldoya tamam dünya yildizi müthiş bir golcü insanüstü fiziksel özelliği var ama cidden mac içinde kayboluyor çoğu zaman. Realde böyleydi zaten yükün çoğunu modric di Maria bale çekti bu sezon ama Portekize bakiyorum orada da ayni durum söz konusu çoğu zaman unutuyorum Ronaldonun oynadigini. Bu seviyedeki bir oyuncu için büyük bir eksiklik bana gore

Biraz kendi tercihi aslında o, biraz da çok fazla defans baskısı oluyor üzerinde. Eskiden daha çok yer alıyordu oyunda ama şimdi topla olduğu sürede en yüksek verimi vermeye çalışarak oynuyor.

Pek çok ligde rekorlar kırarak şampiyon olur.

Adamlar James'i 60m euro'ya alacak haberler çikti.. paraya yazik ya çok saçma transfer olur o.

Çocuk iyi Dünya Kupasinda oynadi da büyük liglerde o kadar özgürlük göremez sahada, üstelik Ronaldo ve Bale'li takimda çok pas yapan birisi lazim sen onlardan ancak öyle faydalanabilirsin.

Geri
Üst Alt